Sol·licita informació
AULACAT (Girona)

AULACAT (Girona)

Sol·licita informació

Descripció del centre

Aulacat Escola Superior d'Adults compte en el seu haver amb una amplíssima experiència , demostrada pels seus 20 anys de tasca educativa , integrada per professionals de tots els sectors formatius . Aulacat Escola Superior d'Adults està especialitzada en Formació Professional , Oposicions i totes les proves d'accés a diferents branques formatives
Aulacat Escola Superior d'Adults compta amb professors especialitzats en cada àrea , professors d'Universitat, de Cicles Formatius , directius d'empreses de seguretat , professors de les Forces i Cossos de Seguretat Pública . Tots ells compten amb una àmplia experiència docent i amb un acurat sistema d'estudi tant en la formació presencial com a On - line , dirigit a satisfer les necessitats formatives de persones que busquen un entorn d'aprenentatge RESPONSABLE I SEGUR

Posem a disposició dels nostres alumnes un material didàctic i un equip de treball amb una àmplia experiència educativa , que es preocupa de la qualitat de l'ensenyament i està en continu desenvolupament i expansió per oferir el millor servei .
 
Aquesta filosofia de treball de millora constant en totes les àrees , han fet que puguem aconseguir amb èxit el nostre objectiu : l'accés de la major part de persones a la funció pública i la dotació de professionals millor formats per a les empreses .
Aulacat Escola Superior d'Adults , empresa fundada el 1994 , té com a principal objectiu la professionalització de la formació específica dels sectors en què estem especialitzats . Està integrada per llicenciats , doctorats i diplomats amb una àmplia experiència en el sector formatiu
Les quatre àrees que conformen l'activitat que desenvolupa són :
- La preparació d'Oposicions
- La impartició de cursos professionals dirigits a l'obtenció, per torn lliure , de títols de Formació Professional atorgats per l'Administració Pública .
- La preparació de diplomes Professionals per a la seguretat privada, mitjançant un ensenyament pràctic que capacita per obtenir un lloc de treball , per promocionar-se o reciclar-se professionalment , en l'àmbit dels sectors públic i privat .
- Els cursos específics per accedir a una titulació oficial de l'ESO o l'accés a Cicles Formatius i Universitat
Tant en la formació On- line com en la presencial , aquests són els serveis que obtindràs i també el nostre millor aval :
- Preparador especialitzat
- Un seguiment personalitzat per a cada alumne.
- Una atenció per part de professionals en la matèria .
- El material més actualitzat i ampli del mercat .
- Informació detallada de les convocatòries .
- Formació en els últims programes informàtics utilitzats per l'Administració Pública .
- Utilitzem al màxim les possibilitats que ofereix per a l'alumne , la nostra plataforma de treball , perquè l'alumnat es pugui beneficiar d'elles sense límits .

Aulacat Escola Superior d'Adults és centre col · laborador del Servei d'Ocupació de Catalunya ( SOC ) , del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya , amb el número de cens 4019 .
Aulacat Escola Superior d'Adults té avalada i certificada la formació mitjançant el certificat ISO 9001/2008 , per l'Empresa A + PPLUS , som de les poques empreses del sector reconegudes amb aquest certificat .
També estem autoritzats pel . Dep Interior de la Generalitat de Catalunya i pel Ministeri de l'Interior ( CNP ) per a la impartició de cursos de seguretat privada , amb data del 21 d'abril de 2008.

Sens dubte , tots els nostres cursos són impartits pels professionals millor qualificats , llicenciats i doctorats en la matèria , personal de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat , directius d'empreses de seguretat , ex funcionaris i funcionaris en actiu que ens assessoren , aconseguint així el màxim nivell de coneixements sobre el curs o oposició a què l'alumne aspira .
 

Resumint , creiem que l'experiència acumulada al llarg de tots aquests anys és la base més sòlida per a l'èxit de les persones que confien en nosaltres .

Cursos més populars

Serveis

Biblioteca
Campus virtual
Servei d’idiomes
Vegeu més 

Emplena aquest formulari i el centre t'informarà de manera gratuïta sobre:

X