Cursos des de
gratis - 2.225€

Titulacions

61
0 Oficials 0%
61 Propies 100%

Metodologies

3
18 Presencials 30%
11 On-line 18%
0 Semi presencials 0%
32 A distància 52%
Campus Superior de Formación

Campus Superior de Formación

Sol·licita més informació
Campus Superior de Formación
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Som un centre de formació integrat per un equip de professionals de diferents disciplines i especialistes en aquelles àrees formatives que actualment tenen més sortida professional.

A Campus Superior creiem que la millor formació és aquella que va més enllà de la tradicional ensenyament acadèmic. Per aquest motiu la nostra vocació sigui dotar l'alumne dels coneixements necessaris per afrontar nous reptes en la seva vida i compromisos professionals.

Assolir aquest principal objectiu exigeix, d'una banda, confeccionar els millors materials per a cada curs, facilitar diferents modalitats d'estudi i oferir suport pedagògic i de consulta; i, d'altra banda, ampliar contínuament la nostra oferta formativa, creant, des dels nostres diferents departaments, projectes formatius que tinguin en compte als que busquen una formació que els ajudi a entrar al mercat laboral i també als que volen ampliar o especialitzar el seu perfil professional .

Des dels nostres inicis fins avui, els resultats obtinguts, el reconeixement oficial de prestigioses institucions i la cada vegada més gran col·laboració d'altres entitats educatives ens confirmen que ho estem fent bé.
    Campus Superior de Formación
  • Campus Superior de Formación
    Entença, 219-22508029 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te