Cursos des de
gratis - 400€

Titulacions

61
0 Oficials 0%
61 Propies 100%

Metodologies

3
18 Presencials 30%
13 On-line 21%
0 Semi presencials 0%
30 A distància 49%
Campus Superior de Formación

Campus Superior de Formación

Sol·licita més informació
Campus Superior de Formación
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Campus Superior de Formació és un centre de formació privat que va començar la seva activitat en 2007 amb l'obertura de la seva seu central a Barcelona. El centre està integrat per un equip de professionals especialistes en aquelles àrees formatives que actualment tenen major sortida professional.
En Campus Superior tenen com a missió oferir una formació que vagi més enllà del tradicional ensenyament acadèmic. És per ells, que centren tots els seus esforços per a dotar a l'alumne dels coneixements necessaris per a afrontar nous reptes en la seva vida i compromisos professionals.
Cal destacar que Campus Superior de Formació produeix els seus propis materials educatius. D'aquesta forma, els alumnes reben materials exclusius elaborats per especialistes de cadascuna de les disciplines que s'imparteixen en el centre. L'adaptabilitat dels programes que ofereixen amb diferents modalitats facilita l'estudi a tots aquells que volen compatibilitzar amb la seva vida professional o personal. Tot això i la constant actualització del seu projecte educatiu fa que després de més de 10 anys d'activitat continuïn rebent el reconeixement oficial de prestigioses institucions i la col·laboració d'altres entitats educatives.
Campus Superior de Formació compta amb el reconeixement de Doctrina Qualitas que garanteix que la institució a la qual acredita es troba plenament compromesa amb la docència. Aquest reconeixement atorga als alumnes un Certificat Acadèmic de Qualitat i el servei de DQ per a gestionar en el seu nom la matriculació en qualsevol universitat privada de l'Espai Europeu d'Educació Superior, incloent les gestions de convalidacions a crèdits ECTS del que han estudiat.
D'altra banda, el centre compta amb altres certificacions com les de:
  • Associació Professional d'Administradors i Agents Immobiliaris (APAGI) que reconeix els textos de Campus Superior de Formació com els Oficials d'aquesta Associació. 
  • Primer centre privat de formació reconegut per la Generalitat de Catalunya per a impartir el "Curs Oficial d'Agent Immobiliari" a Catalunya, i la AIC han signat un Conveni de Col·laboració en la virtut de la qual els alumnes que superin aquest curs podran ingressar en el Col·lectiu API, a través de la AIC, de forma directa, sense necessitat de reunir altres requisits de titulació prèvia.
    Campus Superior de Formación
  • Campus Superior de Formación
    Entença, 219-22508029 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te