Cursos des de
220€ - 1.150€

Titulacions

36
0 Oficials 0%
36 Propies 100%

Metodologies

2
31 Presencials 86%
31 On-line 86%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Sol·licita més informació
CEF
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
La Universidad a Distancia de Madrid (UDIMA) és una universitat oficial, l'activitat va començar el 2008 i que, al costat del Centre d'Estudis Financers, conforma el Grup CEF.- UDIMA. És el CEF.-, institució creada el 1977 i amb un aval de 400.000 antics alumnes, l'embrió de la UDIMA, la tercera universitat a distància d'Espanya i la primera el capital és 100% privat.

La UDIMA ha obtingut verificació positiva dels plans d'estudis oficials Grau, Màsters i Doctorat presentats a l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) i ha estat autoritzada per Direcció General d'Universitats per a la implantació dels títols; sent la Fundació Madrid + d l'entitat encarregada de realitzar el seguiment dels mateixos.

La seva metodologia està basada en la formació a distància, fent ús de les últimes tecnologies de la informació i la comunicació. D'aquesta manera, es contribueix al fet que, tot i la distància, l'alumne se senti acompanyat pel professor en tot moment. No en va, si adn circula la idea de ser una 'universitat propera' a l'alumne en tot el procés del seu aprenentatge.

El campus i principal seu de la Universitat es troba a la localitat madrilenya de Collado Villalba.
    CEF
  • CEF Barcelona
    C/ Gran de Gràcia, 17108012 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te