Cursos des de
consultar preu

Titulacions

30
0 Oficials 0%
30 Propies 100%

Metodologies

1
30 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%

Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS)

Sol·licita més informació
Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS)
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya és un òrgan creat l'any 1998 per assessorar el Govern de la Generalitat de Catalunya i promoure participació en l'àmbit de les polítiques i actuacions que tinguin incidència sobre el medi ambient i el desenvolupament sostenible.


El CADS està integrat per 15 consellers i el president del Consell. Tots ells són experts de reconegut prestigi que gaudeixen del suport d'un cos tècnic integrat per professionals del medi ambient i la sostenibilitat. El CADS està adscrit al Departament de la Vicepresidència, del qual n'és funcionalment autònom, per garantir la seva objectivitat i independència.

Les tasques del CADS també fan un especial èmfasi en la difusió dels valors ambientals i el foment de la cultura de la sostenibilitat en la societat catalana. El CADS té la voluntat de contribuir a la reflexió sobre les condicions que fan possible que la cultura de la sostenibilitat impregni la societat catalana i els processos de presa de decisions, amb l'objectiu que la sostenibilitat esdevingui un element bàsic del capital social del nostre país.
    Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS)
  • Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS)
    Avda. Sarrià, 30, 1er 3a08029 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te