Cursos per tipologia

Cursos per modalitats

Descripció del centre

Dream Flyers és un centre de formació professional de pilots i tripulants de cabina de passatgers homologat per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (Ministeri de Foment).
Dream Flyers t'ofereix la possibilitat de volar en una companyia aèria un cop acabis el curs.

El nostre centre, se situa al cor de la ciutat de Barcelona. Comptem amb 3 espaioses i lluminoses aules, biblioteca, espai de descans per als alumnes i 3 simuladors de vol. També disposem d'instal · lacions a l'aeroport de Sabadell, on hi ha la base d'operacions de vol i la nostra flota de 6 avions, així com el simulador d'última generació on es realitzen les pràctiques d'emergències en vol

Com a centre de formació aeronàutica, el nostre major valor és la qualitat de l'ensenyament. Per això comptem amb pilots professionals i auxiliars de vol que alternen el seu treball en actiu en companyia aèria amb la formació de l'alumnat, proporcionant així el més complet i actualitzat material didàctic.

El nostre objectiu és formar els millors professionals i ajudar-los amb la seva primera experiència laboral en el món de l'aviació.

Cursos més populars

Campus i seus

Dream Flyers
Calle Arizala 41 08028 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X