Cursos des de
74€ - 120€

Titulacions

6
0 Oficials 0%
6 Propies 100%

Metodologies

1
0 Presencials 0%
6 On-line 100%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
eAlicia University

eAlicia University

Sol·licita més informació
eAlicia University
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
eAlicia University és la 1a web especialitzada en atenció al client per formar-se online a Espanyol, adreçada a professionals que volen millorar els seus coneixements i per a empreses que volen formar als seus treballadors.
eAlicia Univesity sorgeix de l'experiència i know how de més de 25 anys de les empreses del grup MST holding, en concret de Consulting C3, empresa consultora Espanyola dedicada a donar servei a grans companyies de tot Europa en atenció al client.
Derivat del coneixement profund de l'atenció al client en sectors tan diferents com assegurances, banca, telecomunicacions, pharma, automoció i gran consum hem generat una base de continguts impartits en les formacions que abasten temàtiques molt àmplies i per a totes les posicions jeràrquiques relacionades amb la atenció al client.
La nostra intenció és poder fer arribar aquest coneixement a empreses d'altres països que vulguin assolir el nivell d'excel·lència en l'atenció al client d'una manera professional i senzilla.
D'aquí sorgeix la idea de crear eAlicia University, el primer web per a empreses que permet comprar i cursar continguts especialitzats en Espanyol en totes les àrees d'atenció al client.
Nº1 en formació d'atenció al client.
    eAlicia University
  • eAlicia University Barcelona
    C/ Urgell 240-250 planta 708036 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te