Serveis

Biblioteca
Campus
Campus virtual
Servicios de idiomas

Descripció del centre

Benvingut a EF English Courses Barcelona! Un centre amb més de 50 anys d'experiència en l'ensenyament d'anglès, que li avalen per fer-te un pla d'aprenentatge personalitzat. Susprofesores natius i un entorn d'aprenentatge còmode t'ajudaran a millorar ràpidament. EF ha ajudat a milers d'estudiants a complir els seus objectius i a progressar, amb un mètode d'estudi de l'anglès que resulta relaxat i divertit.
La comunicació i la confiança són alguns dels factors decisius per aprendre anglès amb èxit d'adult. En algunes de les seves escoles, els professors són natius però també parlen espanyol. Els professors entenen els reptes als quals t'enfrontes, ja que ells mateixos han realitzat el mateix viatge i poden guiar-te i recolzar-te fins que arribis a un nivell en el qual puguis comunicar-te amb seguretat.
Tots els seus professors són natius. T'ensenyen no només paraules i gramàtica, sinó també context, matisos, modals i comprensió cultural general. A mesura que avances cap a nivells més alts, la teva pràctica amb professors natius de parla anglesa t'ajuda a reproduir experiències de la vida real i a preparar-te a mesura que avances cap a un nivell en el qual pots interactuar amb uns altres amb seguretat.
EF mesura el teu progrés basant-se en la teva habilitat per dominar certes situacions de l'idioma, en lloc de dominar només el vocabulari i els conceptes gramaticals. Aquest enfocament basat en les competències, alineat amb el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües Estrangeres (MCER), és el més eficaç per mesurar la capacitat de comunicació personal.
Per a cada nivell del MCER, EF ha realitzat unes "Declaracions de capacitat lingüística" a fi d'avaluar el teu domini de les situacions lingüístiques en la vida real.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
A EF, veuen la tecnologia com un instrument per a un aprenentatge més ràpid i efectiu. Amb accés les 24 hores del dia a materials d'estudi, activitats i classes online, pots estudiar en sessions curtes a qualsevol moment i lloc.
Els seus materials digitals d'estudi i les classes, tant online com a l'escola, estan dissenyats per ser divertits i interactius amb la finalitat d'ajudar-te a mantenir el teu compromís i donar seguiment continu al teu progrés.
Després de finalitzar els tres subnivells (o un nivell complet), realitzaràs un examen online obligatori, després del qual podràs reservar un test de nivell oral online amb un dels nostres professors especialment formats.
El teu professor avaluarà la teva competència pel que fa a les Declaracions de Capacitat Lingüística d'aquest nivell, així com la teva capacitat general per comunicar-te amb seguretat en anglès segons el teu nivell d'estudio.en cada subnivell i nivell també tindràs l'oportunitat de realitzar un examen i imprimir o descarregar el teu Certificat de nivell del Curs d'Inglés EF.
Si vols compartir el teu progrés amb la teva xarxa de contactes, prova a realitzar l'Examen d'Inglés Estàndard de EF (EF SET) cada cert temps i veu comprovant el progrés de la teva puntuació.
Les puntuacions EF SET es poden afegir fàcilment al teu perfil de LinkedIn.
Experiència
l centre compta amb més de 50 anys d'experiència, i han passat per ell més de 30 milions d'estudiants i 2.500 empreses. Gràcies a aquesta dilata experiència, el mètode de EFestà àmpliament confirmat a nivell mundial: ministeris d'educació, universitats i escoles de tot el món estan utilitzant EF SET per examinar a milers d'estudiants.
Tots els seus professors tenen almenys una de les certificacions TEFL, TESOL, TKT, CÈLTICA o DELTA per ensenyar anglès com a llengua estrangera.
Els Cursos d'Anglès EF estan dissenyats per ensenyar-te a comunicar-te amb confiança en anglès, i perquè puguis obrir noves possibilitats en la teva carrera, les teves relacions socials i la teva vida. A més del teu pla d'estudi personalitzat, al que pots accedir des de qualsevol lloc i a qualsevol moment, EF ha dissenyat punts de contacte periòdics per mesurar el teu progrés cap als objectius marcats.
Requisits d'admissió
El centre compta amb en test de nivell d'anglès, conegut amb el nom de EF SET, que permet que alumne demostri el seu nivell d'engonals, i d'aquesta forma, se li pugui assignar el curs que més concordi amb el seu domini de la llengua. 
La puntuació EF SET està acceptada globalment i s'utilitza a les universitats i empreses, ja que la prova està alineada amb les normes internacionals aprovades i desenvolupades pel Consell Europeu.
Afegint els resultats verificats del certificat EFSET al teu perfil pots obtenir fins a 6 vegades més vistes en LinkedIn, la xarxa professional més gran del món.
Què ofereix aquest centre
Al llarg de dècades de recerca i millora, han desenvolupat el Mètode EF d'aprenentatge, que consisteix en classes, eines d'estudi i exàmens estructurats en les categories "Learn, Try, Apply and Certify". 
  • A "Learn" les classes permeten adquirir nous idiomes i habilitats i s'imparteixen de manera individual o en petits grups, amb l'estreta supervisió d'un professor.
  • A "Try", les classes es basen en l'idioma i les habilitats que has après i et permeten practicar amb altres persones, sempre amb el suport del professor.
  • A "Apply", les classes simulen una experiència d'immersió. Un professor dirigeix, tant a l'escola com a la ciutat, les activitats on s'aplica tot el que s'ha après i practicat.
Amb cada cicle del Mètode EF, veuràs resultats i aconseguiràs tenir més confiança. Demostra el teu progrés quan passades l'examen d'avaluació de nivell o millora la teva puntuació amb l'Examen d'Anglés Estàndard d'EF.
A EF es prenen el disseny molt de debò. Ja sigui una escola virtual, una escola física o un espai d'oficina, sostenen que aprendre i treballar serà més efectiu en un ambient bonic i funcional. Per això, s'enorgulleixen de ser pioners del disseny per a l'ensenyament i et conviden al fet que vagis a veure-ho per tu mateix.
Amb una xarxa mundial de milers de professors, materials d'estudi disponibles des del teu telèfon mòbil i el teu ordinador, i la tecnologia més moderna de la seva aula virtual, tens accés als teus cursos i classes online amb professors increïbles a qualsevol moment i lloc.
 
X