Serveis

Becas
Biblioteca
Bolsa de empleo
Campus virtual
Laboratorio
Prácticas en empresas
Programas de intercambio en el extranjero
Servicios de orientación

Descripció del centre

Fundada l'any 1961, ELISAVA és la primera escola de disseny que es va inaugurar a l'Estat espanyol. Per tant, és la primera que va impartir ensenyaments específics de disseny. Com a pionera, ha marcat unes directrius metodològiques que han estat un referent per a altres escoles.

ELISAVA és un centre docent adscrit a la Universitat Pompeu Fabra que imparteix els Graus Oficials de Disseny i Enginyeria en Disseny Industrial. També oferta un ampli conjunt de programes de Màsters i Postgraus en les àrees de Disseny Gràfic i Comunicació, Disseny de Producte, Disseny de Moda, Arquitectura i Interiorisme i Estratègia i Pensament. ELISAVA imparteix el Màster Universitari en Disseny i Comunicació, que dóna accés a un programa de doctorat. L'Escola complementa la seva oferta formativa amb cursos d'estiu.
 
Al llarg de la seva trajectòria, el paper d'ELISAVA ha estat decisiu en la conformació de la cultura del disseny a Catalunya i a l'Estat espanyol. No només perquè gràcies a la seva tasca docent s'han format els professionals que avui constitueixen bona part del sector empresarial del disseny, ans també perquè, des que es va fundar, ha estat una tribuna oberta per a tot aquell qui té alguna cosa nova, intel·ligent i reflexiva a dir.
 
50 anys amb una línia formativa i de recerca multidisciplinària, molt orientada al món professional, que impulsa col·laboracions estretes amb empreses, institucions i universitats d'arreu del món.
 
Tota una trajectòria com a pioners en l'ensenyament del disseny i l'enginyeria, sense deixar de contribuir a la formació de professionals destacats.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Motivats per motivar. A les nostres aules, el veritable protagonista de l'ensenyament és l'alumne. I l'objectiu dels nostres professors és motivar-lo perquè assumeixi plenament les competències.
Els programes d'estudi de l'escola s'articulen a través de crèdits ECTS i de competències, que són els principals requisits pedagògics de l'Espai Europeu d'Educació Superior.
El valor principal d'ELISAVA rau en els coneixements, però també en les xarxes de relacions professionals i internacionals que la fonamenten.
Des de l'Escola valorem molt especialment els vincles amb entitats i institucions, atès que són els espais de futur per al desenvolupament dels nostres estudiants.
Els alumnes d'ELISAVA tenen a la seva disposició els espais especialitzats de l'Escola, en un règim d'aula oberta i amb assistència de personal especialitzat, fora de l'horari de classes. A més, el Centre obre puntualment uns caps de setmana cada trimestre coincidint amb l'etapa prèvia als exàmens, de manera que els estudiants tenen a la seva disposició el material de la biblioteca, el servei informàtic i el taller de maquetes i prototips.

Campus i seus

ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona
La Rambla 30-32 08002 Barcelona
X