Cursos des de
195€ - 10.000€
ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Sol·licita més informació
ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Fundada l'any 1961, ELISAVA és la primera escola de disseny que es va inaugurar a l'Estat espanyol. Per tant, és la primera que va impartir ensenyaments específics de disseny. Com a pionera, ha marcat unes directrius metodològiques que han estat un referent per a altres escoles.

ELISAVA és un centre docent adscrit a la Universitat Pompeu Fabra que imparteix els Graus Oficials de Disseny i Enginyeria en Disseny Industrial. També oferta un ampli conjunt de programes de Màsters i Postgraus en les àrees de Disseny Gràfic i Comunicació, Disseny de Producte, Disseny de Moda, Arquitectura i Interiorisme i Estratègia i Pensament. ELISAVA imparteix el Màster Universitari en Disseny i Comunicació, que dóna accés a un programa de doctorat. L'Escola complementa la seva oferta formativa amb cursos d'estiu.
 
Al llarg de la seva trajectòria, el paper d'ELISAVA ha estat decisiu en la conformació de la cultura del disseny a Catalunya i a l'Estat espanyol. No només perquè gràcies a la seva tasca docent s'han format els professionals que avui constitueixen bona part del sector empresarial del disseny, ans també perquè, des que es va fundar, ha estat una tribuna oberta per a tot aquell qui té alguna cosa nova, intel·ligent i reflexiva a dir.
 
50 anys amb una línia formativa i de recerca multidisciplinària, molt orientada al món professional, que impulsa col·laboracions estretes amb empreses, institucions i universitats d'arreu del món.
 
Tota una trajectòria com a pioners en l'ensenyament del disseny i l'enginyeria, sense deixar de contribuir a la formació de professionals destacats.
    ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona
  • ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona
    La Rambla 30-3208002 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te