Descripció del centre

Epro és especialista a formar a maquilladores professionals i estilistes a través de cursos certificats d'alta qualitat amb horaris flexibles que permeten compaginar els estudis amb altres activitats.

L'ensenyament és impartida per professionals que treballen al món del maquillatge professional i la moda en llocs tan variats com el teatre real, la passarel·la Cibeles, les revistes de moda de major prestigi i més. Això assegura a l'alumne una formació pràctica d'acord amb el mercat laboral, a l'avantguarda del maquillatge professional, après les tècniques que s'utilitzen avui dia.

Els nostres cursos estan desenvolupats per apassionats del món del maquillatge i la moda, interessats a emprendre una carrera emocionant en el menor temps possible.

L'escola de maquillatge Epro és única en molts sentits:

- Cursos de maquillatge professional i estilisme intensius, estaràs format i llest para treballa en un curt període de temps.

- Escola de maquillatge i moda adaptada al mercat laboral. La formació està orientada a les necessitats del mercat laboral actual, et proporcionarem el suport necessari perquè puguis començar a treballar.

- Assessorament individual d'alumnes, tindràs una dedicació i seguiment individualitzat, a més de les classes intensives, impartim classes obertes gratuïtes per a tots els alumnes que ho necessitin, reunions privades, pràctiques en tendes de maquillatge, teatres, curtmetratges, seminaris gratuïts per a tots els alumnes graduats….etc

- Programa de formació, orientació laboral i suport dirigit a aconseguir treball com maquillador i la comercialització de productes de cosmètica.

Gràcies a aquests objectius, les nostres escoles, són pioneres en formació de cursos de moda i maquillatge professional i s'ha convertit a les principals escoles a Espanya.

Campus i seus

Epro
Comte Borrell, 187 08015 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X