Descripció del centre

Ubicada a la nova Factoria Cultural Coma Cros de Salt, l'Escola Universitària ERAM és una escola adscrita a la Universitat de Girona, que imparteix dos graus oficials amb un pla d'estudis únic:
  • Audiovisuals i Multimèdia
  • Arts Escèniques
També es porten a terme diferents diplomes i cursos d'especialització.

L'EU ERAM és un centre d'estudis interdisciplinaris vinculat a la comunicació i les arts que aposta per una formació transdiciplinària i creativa, orientada al món professional.

El centre, pioner a Girona en la impartició d'estudis en el camp dels audiovisuals, els multimèdia i el disseny, està perfectament integrat en el teixit social i industrial que l'envolta, i lidera els sectors en què es desenvolupa la formació.

Els nostres graduats són capaços d'actuar en el camp de la comunicació audiovisual i multimèdia, que exigeix consolidar una mentalitat interdisciplinària, a causa de la diversitat d'actuacions que necessita l'ús de les noves tecnologies emergents, el coneixement dels mitjans d'expressió i la formació ètica i estètica adequada.

Els nous mitjans i les actuals dinàmiques laborals estan fent sorgir nous productes en el camp audiovisual i multimèdia. Els futurs professionals s'hauran de dotar de continguts específics amb singularitats comunicatives, tècniques i creatives.

Campus i seus

ERAM
Ctra. Santa Coloma,115 17005 Girona

Sol·licita informació gratuïta

X