Descripció del centre

L'Escola es va crear a l'any 1982

En una primera etapa, un grup de professionals entre els que destaquem: Mercè Vilà,  Otilia Colom, Pere Padrós, Oriol Fortuño, Ramona Coll, Salvador Sabaté, Marcelí Farrés, J.M.Janer, J.M.Ventura, Llum Benedicto, Montse Bolet, MªTeresa Vigo, Eduard Puignou i Roser Bofill, va unir-se per formar el que seria l'equip fundador. 

Inicialment es van crear els primers plans formatius amb l'ajuda dels millors especialistes europeus com són: Gregor Lersch, Paul i Úrsula Wegener, Peter Hess, en una primera etapa i Wally Klett, Gerhard Neidiger, Nicole Boletzky, Olaf Schroers... en una segona etapa. El mestre espanyol Enrique León va formar part durant anys, de l'equip de professors col·laborant activament en el desenvolupament dels programes formatius.

Volem destacar d'una forma especial l'ajuda que des de l'inici ens ha aportat el professor alemany Gregor Lersch i el reciclatge constant que ha dedicat  venint cada dos anys a impartir formació i col·laboració amb els projectes escolars. També destacar l'aportació del professor suïs Peter Hess amb qui l'Escola ha consolidat un Festival land art bianual dirigit per ell a Girona.

En els darrers anys  s'ha anat incorporant en el claustre de professors un equip de joves professionals molt preparats, molts d'ells antics alumnes de l'Escola.
Actualment l'Escola compta amb el prestigi i el reconeixament nacional i internacional del sector, tant pel nivell formatiu com per la participació en actes de promoció i difusió de la professió.

Cursos més populars

Campus i seus

Escola d'Art Floral de Catalunya Fundació
C/ Cànoves, 12 08035 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X