Descripció del centre

Lazzigags és una companyia de teatre i escola de teatre i arts escèniques formada l'any 1999, de la mà de Lídia Linuesa i Miquel Agell, amb dues activitats principals: som escola de teatre i arts escèniques, tant a les instal·lacions de l'empresa com a les escoles, i també productora teatral i d'espectacles destinats a públic familiar i adult.
La Companyia de teatre Lazzigags va néixer per produir el musical "Supertot" de Josep M. Benet i Jornet que es va estrenar al Jove Teatre Regina. Des de llavors han produït més de 20 espectacles que han rebut una gran acollida pel públic i la crítica.
Espai Lazzigags (Escola de teatre i Teatre a les Escoles) és el resultat de molts anys d'experiència en el teatre i d'un projecte docent per a la formació de nens i adolescents. Actualment realitzen classes de teatre en escoles i instituts de Barcelona i rodalies i en la nostra escola d'arts escèniques situada al Carrer Vallespir 32 de Sants, a Barcelona.

Característiques

Experiència
Lazzigags va néixer fa més de 20 anys amb l'objectiu d'apropar el teatre als nens, nenes i adolescents. Actualment treballen en més de 20 centres educatius d'infantil, primària, secundària, batxillerat i diversitat funcional de Barcelona i rodalies (Espai Lazzigags -Teatre a les Escoles) i imparteixen cursos d'arts escèniques a les instal·lacions.
 
Què ofereix aquest centre
La programació de Lazzigags està pensada per nivells educatius, seguint el currículum d'educació infantil, primària, secundària i batxillerat publicat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. D'aquesta manera treballen en la línia pedagògica dels estudis reglats. L'equip de professors d'Espai Lazzigags està format per més de 30 professionals, llicenciats en art dramàtic, magisteri, psicologia i pedagogia. Organitzen reunions periòdiques amb l'objectiu d'elaborar, revisar, actualitzar i proposar nous recursos pedagògics i activitats per a incloure'ls en les programacions teatrals i millorar-les any rere any.

Campus i seus

Escola d'Arts Escèniques Espai Lazzigags
Carrer Vallespir 32 08014 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X