Descripció del centre

L'Escola  d'Enginyeria d'Igualada (EEI), adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya l?any 1979, té una gran experiència en la formació de professionals de l'adoberia des de l'any 1958, quan es funda l'Escola Superior d'Adoberia, única al món de parla castellana especialitzada en l'adobatge de pells. També forma professionals de l'àmbit de l''Enginyeria Tècnica Química des de 1970.  

L'EEI treu partit de la seva especificitat i gràcies, entre altres motius, a les seves dimensions, t'ofereix una relació fàcil i fluida amb el professorat, que respon a les noves demandes socials, tant pel que fa al medi ambient com al paper i les arts gràfiques.

Entre les instal·lacions de l'Escola, podem esmentar dues aules informàtiques, cinc laboratoris docents, dos laboratoris de recerca, on també es fan analítiques per a empreses, una planta pilot d'adobatge de pells, una planta pilot de paper i arts gràfiques, una biblioteca integrada a la xarxa de biblioteques de la UPC (especialitzada tant en enginyeria química com en adobatge de pells), una sala de conferències, servei de reprografia i sala d'estudis.

Els acords subscrits amb diferents universitats estrangeres et permeten fer-hi estades en el marc del programa Sòcrates Erasmus i la realització de convenis de cooperació educativa amb les empreses són reconeguts amb crèdits de lliure elecció. Un cop graduat o graduada, podràs cursar estudis de postgrau o optar per un ampli ventall d'activitats de formació continuada.

Cursos més populars

Presencial
Igualada (Barcelona)
Consulteu el preu

Campus i seus

Escola d'Enginyeria d'Igualada. EEI-UPC
Edifici EEI. Plaça del Rei, 15 08700 Igualada (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Emplena aquest formulari per a més informació

Escola d'Enginyeria d'Igualada. EEI-UPC

Sol·licita informació gratuïta

X

Enviant aquest formulari acceptes rebre informació periòdica d'Educaweb i del centre relacionada amb aquests cursos