Cursos des de
480€ - 1.840€

Titulacions

63
16 Oficials 25%
47 Propies 75%

Metodologies

1
63 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Escola Espai Barcelona

Escola Espai Barcelona

Sol·licita més informació
Escola Espai Barcelona
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Escola professional d'aplicacións informàtiques (ESPAI), neix l'any 2002, avalada amb anys d'experiència en formació i amb la clara intenció de formar professionals en el camp de l'informàtica en tota la seva extensió.
Mantenint sempre un pols ferm entre les tendències i productes actuals i la metodologia d'ensenyament idònia per obtenir els majors coneixements, aprofitant i rendibilitzant al màxim, temps i esforç.
Amb una sòlida estructura guanyada amb l'esforç del nostre equip de professionals multidisciplinaris i altament qualificats i amb la confiança dipositada dels nostres alumnes, ens permetem oferir un servei integral en l'àmbit de les noves tecnologies a l'una amb la formació constant dels usuaris de les mateixes que els nostres temps demanen.
La nostra finalitat és proporcionar als nostres alumnes els coneixements pràctics i teòrics que els capacitin per a obtenir ocupació i promocionar-se o reciclar-se professionalment, millorant així les seves perspectives personals i laborals. El futur serà de les empreses i usuaris que siguin capaços d'orientar cap a una globalització de l'economia i coneixements. Es tracta d'innovar, estimular la imaginació, potenciar les capacitats i sabers del personal, en altres paraules, fer les coses d'una manera diferent a com es venien fent. En aquest procés de millora, ESPAI posa a disposició de les empreses i de les persones que les formen els seus serveis i el seu equip de professionals.
    Escola Espai Barcelona
  • Escola Espai Barcelona
    Entença 18208029 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te