Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Laboratori
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger
Servei d’idiomes
Serveis d’orientació
Serveis de menjador / restauració

Descripció del centre

El CETT és un Campus internacional de formació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia únic. Adscrit a la Universitat de Barcelona, ofereix tots els diferents nivells de formació -formació professional, universitària de grau i postgrau, contínua per a professionals en actiu i a mida de les empreses-, mitjançant un model formatiu propi que té com a base:
  • Un equip de docents i professionalsamb rigor acadèmic i experiència.
  • El desenvolupament del coneixement especialitzat en hoteleria i turisme, mitjançant els Grups de Recerca (Turisme, Cultura i Territori, Hoteleria i Gastronomia) i la recerca.
  • L'aprenentatge i l'experiència que proporcionen les Empreses d'Aplicació del Grup CETT (Campus CETT).
  • L'estreta vinculació amb les persones i les empreses del sector turístic. El Consell d'Empreses CETT-UB és el primer fòrum Universitat-Empresa turística, presidit pel rector de la Universitat de Barcelona.
  • Una clara vocació internacional que afavoreix la mobilitat de l'alumnat, tant pel que  fa als intercanvis acadèmics com als professionals. Les aules són un punt de trobada d'estudiants de tot el món.
  • L'alumnat, caracteritzat per un segell distintiu: una sòlida formació i el desenvolupament de competències actitudinals. Avui és present en empreses i institucions d'arreu del món i participa activament en diferents iniciatives del CETT.

Campus i seus

Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, centro adscrito a la Universidad de Barcelona
Avda. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona
X