Cursos des de
2.355€ - 7.200€

Titulacions

5
5 Oficials 100%
0 Propies 0%

Metodologies

1
5 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Escola Universitària Mediterrani

Escola Universitària Mediterrani

Sol·licita més informació
Escola Universitària Mediterrani
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Escola Universitària Mediterrani és un centre de formació universitària fundat en 1987 i adscrit a la Universitat de Girona (UdG). Aquest centre ofereix, en el centre de Barcelona, ensenyaments de cicle formatiu de grau superior, graus i dobles graus en els àmbits del Turisme, la Logística i el Màrqueting.
Entre els seus programes, cal destacar els prestigiosos títols universitaris oficials de Grau en Logística Empresarial (Dual), Grau en Turisme, Grau en Màrqueting, el Doble Grau en Turisme i Màrqueting, títols adaptats a l'Espai Europeu d'Educació Superior i atorgats per la Universitat de Girona. A més, EU Mediterrani també imparteix dos CFGS en turisme, amb titulació oficial de la Generalitat de Catalunya.
Els més de 30 anys d'experiència d'EU Mediterrani formant universitaris i professionals avalen la preparació de prop de 7.000 antics alumnes, que en l'actualitat ocupen llocs de responsabilitat en empreses de prestigi, dirigint i gestionant també les seves pròpies empreses i que a més realitzen una gran labor .
EU Mediterrani compta amb un equip docent jove i preparat, que treballa amb un únic objectiu: formar els millors professionals. Per aquesta raó, est centro fuel primer dels adscrits a la UdG a apostar per la gestió de la qualitat i obtenir la prestigiosa certificació de Qualitat UNE-EN ISO 9001, atorgada per AENOR i, més endavant,l'acreditació de l'Agència per a la Qualitat de Sistema Universitari de Catalunya AQU.
    Escola Universitària Mediterrani
  • Escola Universitària de Turisme Mediterrani
    C/Rocafort 10408015 Barcelona
Vídeos de Escola Universitària Mediterrani
Altres centres que poden interesar-te