Cursos des de
2.355€ - 7.200€

Titulacions

5
5 Oficials 100%
0 Propies 0%

Metodologies

1
5 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Escola Universitària Mediterrani

Escola Universitària Mediterrani

Sol·licita més informació
Escola Universitària Mediterrani
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Els inicis de l'Escola Universitària Mediterrani, centre adscrit a la Universitat de Girona, es remunten a l'any 1987 i des de llavors el principal objectiu de Mediterrani ha estat preparar als nostres alumnes per ser els millors professionals que necessiten els sectors del Turisme i del Màrqueting. EU MEDITERRANI t'ofereix a Barcelona els prestigiosos títols oficials de Grau en Turisme i de Grau en Màrqueting, i el Doble Grau en Turisme i Màrqueting, títols adaptats a l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior i atorgats per la Universitat de Girona. A més EU MEDITERRANI també imparteix Cicles Formatius de Grau Superior d'Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments i també de Gestió d'Allotjament Turístic amb titulació de la Generalitat de Catalunya.

A més, ser antic alumne de l'Escola Universitària Mediterrani suposa una garantia de qualitat per a les empreses. Els 25 anys d'experiència d'EU MEDITERRANI formant universitaris avalen la preparació de prop de 6.000 antics alumnes que en l'actualitat ocupen llocs de responsabilitat en empreses de prestigi, dirigint i gestionant també les seves pròpies empreses i que a més realitzen una labor de Networking afavorint així a tota la nostra comunitat acadèmica.

EU MEDITERRANI està constituïda per un equip jove i preparat que treballa amb un únic objectiu: formar els millors professionals. Per aquesta raó vam ser el primer centre adscrit a la UdG en apostar per la Gestió de la Qualitat aconseguint la prestigiosa certificació de Qualitat UNE-EN ISO 9001, atorgada per AENOR, sistema que ens ha permès analitzar i comprovar constantment que els serveis que t'oferim són de la màxima qualitat i responen a les teves expectatives. I per tal de continuar millorant, hem adaptat el nostre sistema de qualitat a les exigències de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya.
    Escola Universitària Mediterrani
  • Escola Universitària de Turisme Mediterrani
    C/Rocafort 10408015 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te