Escuela abierta de negocios - EANE

Escuela abierta de negocios - EANE

Sol·licita més informació
Escuela abierta de negocios - EANE
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
La societat actual es troba dins d'un món en constant evolució en què els canvis es produeixen a gran velocitat. El marc econòmic i social es presenta com a eix fonamental del nostre futur més immediat. La capacitat que tinguem d'adaptar-nos a aquests canvis, resultaran determinants per aconseguir l'èxit.

Dins de l'entorn econòmic, ens trobem amb un mercat laboral altament competitiu. Aquelles persones que adquireixin noves competències i siguin capaços de diferenciar de la resta, veuran incrementades exponencialment les seves oportunitats d'assolir els objectius proposats.

És per això que considerem la formació com una eina indispensable per fer front a l'alta exigència del món laboral i empresarial. Entenem la formació com un procés continu durant tota la vida laboral, proporcionant l'adquisició de noves competències necessàries per aconseguir l'excel·lència i adaptabilitat professional que exigeix el mercat laboral.

EANE Escola Oberta de Negocis ofereix als alumnes programes formatius de gran qualitat, adaptats a les més actuals exigències del mercat. El nostre principal objectiu és proporcionar uns sòlids coneixements que ofereixin als nostres estudiants totes les eines necessàries per aconseguir l'èxit professional i la capacitat d'assumir amb absoluta solvència els canvis i reptes futurs.

A EANE Escola Oberta de Negocis proposem un aprenentatge centrat en l'alumne, proporcionant un tracte constant i individualitzat en el qual les noves tecnologies tenen un paper fonamental, per tal que obtingui la major flexibilitat i així aconseguir el màxim aprofitament del programa formatiu.
    Escuela abierta de negocios - EANE
  • Escuela abierta de negocios - EANE
    Avda. Meridiana 354 10º08027 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te