Descripció del centre

EADA ofereix diversos programes màster: Màsters Executius, Màsters Especialitzats i International Màsters en les diferents àrees del management: Direcció General, Màrqueting, Recursos Humans, Finances i Operacions.EADA és un Centre de Desenvolupament Directiu independent situat a Barcelona que compta amb un alt reconeixement internacional, com reflecteixen les acreditacions de qualitat EQUIS i AMBA.  

A més EADA manté acords de col.laboració i relacions amb prestigioses business schools de tot el món i entre la seva oferta es troba un ampli ventall de programes MBA: Executive MBA, International MBA, MBA Full Time i Part Time.  

En totes les àrees es poden realitzar així mateix programes de direcció i executive education adreçats a professionals.D'altra banda, EADA compta amb un ampli porfolio de programes de Desenvolupament Directiu.  

EADA és l'única escola de negocis a Espanya que disposa d'un centre de formació residencial, una eina imprescindible per a la metodologia experiencial, un valor diferencial de la formació a EADA.  

Des de la seva fundació el 1957, EADA ha vingut tingut un intens paper innovador, i va ser la primera institució espanyola en oferir programes de formació a la comunitat professional.En l'actualitat, EADA ofereix una àmplia gamma d'activitats de desenvolupament i formació per a executius en format tant obert com in-company.EADA també ofereix programes de postgrau amb un fort accent internacional, i porta a terme activitats de recerca.  

Des de la seva fundació, uns 100.000 estudiants han confiat la seva formació a EADA.Amb una experiència de més de 40 anys dedicats a la formació d'executius, i guardonada amb l'European Quality Label (acreditació EQUIS) pel EFMD i AMBA, EADA és una de les escoles de negocis més importants d'Espanya i Europa.  
 

Campus i seus

Escuela de Alta Dirección y Administración -EADA-
C/ Aragó, 204 08011 Barcelona
X