Escuela de idiomas Idiomas247

Escuela de idiomas Idiomas247

Sol·licita més informació
Escuela de idiomas Idiomas247
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
La nostra escola d'idiomes Idiomas247 aposta pel millor mètode per aprendre idiomes: el one to one. Si estàs cansat de provar cursos anglès sense cap resultat, vine a provar les nostres classes individuals i amb professors nadius. No importa el que estiguis buscant: cursos d'alemany, cursos intensius d'anglès o francès, a la nostra acadèmia dissenyar un pla d'estudi adaptat a les necessitats de cada alumne.

L'acadèmia anglès compta a més amb horaris totalment flexibles perquè estudiar idiomes no suposi renunciar a altres actividades.Elige la data i hora de cada classe fàcilment, i incrementa la intensitat del teu curs d'acord a les teves preferències.

Les classes particulars de Idiomas247 et permeten aprendre de forma ràpida i eficaç per molt menys del que imagines. Gaudeix de 14 classes de 2 hores, per tan sols 247 euros. Si vols aprofitar el teu temps i els teus diners no ho dubtis més, i visita'ns. Estarem encantats de conèixer-te.
    Escuela de idiomas Idiomas247
  • Escuela de idiomas Idiomas247
    Avenida Josep Tarradellas, 15 08029 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te