Cursos des de
consultar preu

Titulacions

8
3 Oficials 38%
5 Propies 63%

Metodologies

1
8 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%

Escuela Universitaria Salesiana de Sarrià (UAB)

Sol·licita més informació
Escuela Universitaria Salesiana de Sarrià (UAB)
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) impulsada i tutelada per la Fundació Rinaldi, és un centre docent d'ensenyament superior que ofereix estudis d'enginyeria, preferentment en la branca industrial.

Mitjançant la docència, la recerca i la formació continuada, l'EUSS promou el desenvolupament integral dels joves i l'enriquiment del teixit industrial i cultural del nostre país, col·laborant així en la construcció d'un món més just i solidari.

Professors, estudiants i personal d'administració i serveis conformen una comunitat acadèmica que adopta l'estil de convivència i de relacions interpersonals propi del carisma salesià.  

L'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) es proposa d'assolir un ampli reconeixement acadèmic i social en l'àmbit català de les enginyeries de la branca industrial, mitjançant la transmissió dels coneixements i l'ajut al desenvolupament de les competències i les habilitats inherents a les diverses especialitats.
Escuela Universitaria Salesiana de Sarrià (UAB)
  • Escuela Universitaria Salesiana de Sarrià (UAB)
    Rafael batlle nº 708017 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te