Descripció del centre

Líder mundial en el sector dels cursos d'idiomes a l'estranger, ESL ofereix programes d'estudis fets a mesura en més de 200 destinacions a tot el món. Els nostres especialistes en viatges lingüístics estan a la teva disposició abans, durant i després del teu curs per a brindar-te una de les experiències més gratificants de la teva vida.
ESL – Idiomes a l'Estranger forma part del grup internacional ESL – Education.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Escollida millor agència
ESL es va fer amb un Lifetime Award després de ser triada Millor Agència d'Europa 5 vegades en els ST Star Awards.
  • Garantia del millor preu
Et reemborsen la diferència si trobes el mateix programa a un preu més baix en una altra agència.
  • Servei gratuït
Gaudeix dels seus serveis gratuïts i personalitzats – el 97% dels seus clients ens recomanarien als seus.
Experiència
Es va fundar ESL amb l'objectiu d'oferir cursos d'idiomes a l'estranger amb la millor selecció de destinacions a tot el món i oferint a cada estudiant tot el suport necessari durant el seu viatge.
Les seves arrels es troben a Suïssa, un país multilingüe en el qual coexisteixen quatre idiomes oficials i en el qual, per cultura, s'ofereix sempre un servei excel·lent. ESL s'ha fet destacar per la seva àmplia oferta de destinacions exòtiques, al costat dels més clàssics, així com per la seva política de preus transparent: no cobren cap despesa suplementària als nostres estudiants a l'hora de reservar un curs.
Des que van néixer en 1996, han treballat amb col·laboradors de molt diverses procedències, els qui ja han viscut l'experiència d'un curs d'idiomes a l'estranger. La seva política inicial s'ha mantingut sense canvis fins a l'actualitat, la qual cosa ha permès créixer a nivell internacional, comptant amb més de 58 oficines a tot el món, a Europa i Llatinoamèrica.

Campus i seus

ESL Idiomas en el extranjero
Calle Princesa nº 2 28008 Madrid

Altres centres que et poden interessar

X