Estudiodecine Escuela de Cine Digital

Estudiodecine Escuela de Cine Digital

Campus, seus i serveis
Vols fer cinema? Fantàstic. Ja no necessites passar per una escola o una universitat per fer una carrera de quatre anys en què, amb sort, tocaràs la càmera dues o tres vegades per any. Amb els nous equips digitals d'enregistrament i edició només necessites tenir coses per explicar i moltes ganes de fer-ho.

En ESTUDIODECINE et proposem cursos molt pràctics, de nou a sis mesos de durada, una varietat de workhops tècnics de curta durada per consolidar teu domini de les eines i tot un seguit de tallers pràctics i creatius en els que la idea és llançar-se a rodar, que és la forma més efectiva i divertida d'aprendre.

T'ajudarem a desenvolupar la part creativa ia solucionar efectivament la part tècnica perquè tu només puguis embarcar-te en els projectes que vulguis.

ESTUDIODECINE és més que una escola: posem al teu abast els coneixements, les idees, l'equipament i l'espai parell que aprenguis, vegis i facis cinema, envoltat de gent que sent la mateixa passió pel cinema que tu. Per això la nostra filosofia és FES CINEMA.

    Estudiodecine Escuela de Cine Digital
  • Estudiodecine Escuela de Cine Digital
    Passatge de la Pau 7, Principal08002 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te