Cursos des de
9.900€ - 35.400€
European University Barcelona

European University Barcelona

Sol·licita més informació
European University Barcelona
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Accelera la teva carrera amb un títol en empresarials d'European University (EU) i adquireix un gran avantatge en el mercat internacional.
EU, acreditacions internacionals, diversos campus i ofereix una base de negocis fonamental a través de classes petites eimpartidas totes en anglès. El cos estudiantil representa més de 100 nacionalitats. Els professors aporten una visió pràctica del món de l'empresa, la majoria també llocs executius actualment.
La universitat ofereix programes en Business Foundation (BF), Grau (BBA, BA, BS), Màster (MBA) i Doctorat (DBA) amb especialitzacions en administració d'empreses, comunicació i relacions públiques, gestió de turisme, finances, gestió esportiva, emprenedoria, relacions internacionals, gestió de disseny, gestió sostenible i gestió d'empreses familiars, entre diversos altres.
Amb campus principals a Barcelona, Ginebra, Montreux i Munic i associacions acadèmiques en tres continents, EU anima els seus estudiants a participar en intercanvis internacionals.
EU està classificada entre les 35 millors escoles de negocis a Europa per QS Top MBA (2013). Els programes d'MBA són reconeguts internacionalment i serveixen com passaport per a una carrera reeixida.
    European University Barcelona
  • European University Barcelona
    C/ Ganduxer, 7008021 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te