EUSS (Escola Universitària Salesiana de Sarrià)

EUSS (Escola Universitària Salesiana de Sarrià)

Sol·licita més informació
EUSS (Escola Universitària Salesiana de Sarrià)
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) impulsada i tutelada per la Fundació Rinaldi, és un centre docent d'ensenyament superior que ofereix estudis d'enginyeria, preferentment en la branca industrial.

Mitjançant la docència, la recerca i la formació continuada, l'EUSS promou el desenvolupament integral dels joves i l'enriquiment del teixit industrial i cultural del nostre país, col·laborant així en la construcció d'un món més just i solidari.

Professors, estudiants i personal d'administració i serveis conformen una comunitat acadèmica que adopta l'estil de convivència i de relacions interpersonals propi del carisma salesià.  

L'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) es proposa d'assolir un ampli reconeixement acadèmic i social en l'àmbit català de les enginyeries de la branca industrial, mitjançant la transmissió dels coneixements i l'ajut al desenvolupament de les competències i les habilitats inherents a les diverses especialitats.
    EUSS (Escola Universitària Salesiana de Sarrià)
  • Escuela Universitaria Salesiana de Sarrià (UAB)
    Rafael batlle nº 708017 Barcelona
Vídeos de EUSS (Escola Universitària Salesiana de Sarrià)
Altres centres que poden interesar-te