EXCELIUM TRAINING

EXCELIUM TRAINING

Sol·licita més informació
EXCELIUM TRAINING
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Qui som
Naixem de la dilatada experiència d'un equip humà jove, dinàmic, amb vocació de projecte i d'oferir el millor servei i formació d'excel · lència.
EXCELIUM és una innovadora organització centrada en l'àmbit de la Formació, Consultoria i de les Tecnologies de la informació, que neix amb l'objectiu de proveir el mercat solucions i serveis globals.
• La gran qualitat en l'atenció i servei al client neixen de la nostra principal premissa: "després de vostè, els nostres consultors són el nostre principal client".
• Actualment, formem un equip de més de 30 professionals, involucrats i compromesos en l'èxit dels projectes.
Som experts en Office, OpenOffice i SAP, de manera que t'oferim píndoles formatives en aquestes àrees que t'ajudaran / formaran en aquells aspectes que necessitis i en el moment que ho necessitis.
Les píndoles formatives d'Office i OpenOffice disposen d'exercicis que t'ajudaran a comprovar l'assimilació de la formació impartida, podent, en cas necessari, repetir la formació totes les vegades que vulguis.
    EXCELIUM TRAINING
  • EXCELIUM TRAINING
    Bac de Roda 63, bajos08018 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te