Cursos des de
150€ - 517,5€

Titulacions

4
4 Oficials 100%
0 Propies 0%

Metodologies

1
4 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%

FACTORHIA S.L.

Sol·licita més informació
FACTORHIA S.L.
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
FACTORHIA S.L. és una empresa dedicada a la consultoria i el desenvolupament de projectes de delineació i tècnics amb tecnologia BIM en tots els àmbits de l'enginyeria civil i industrial i de l'arquitectura.

FACTORHIA proporciona formació especialitzada i assessoria BIM als diferents professionals de l'edificació tant en fase de disseny com en fase de construcció, cobrint els aspectes de modelatge, visualització, implantació, organització i gestió de projectes BIM.

La metodologia BIM l'ajudarà a reduir costos, escurçar els temps de disseny i de producció, i millorarà la qualitat dels seus projectes, en compliment de la directiva europea i de la normativa espanyola en tema de licitacions públiques d'edificació, que obliga a l'ús de la tecnologia BIM per 2018. Des de FACTORHIA l'ajudem i assessorem en el procés de migració de projectes 2D / 3D a Revit o formem els seus treballadors en l'ús d'aquesta eina.
    FACTORHIA S.L.
  • FACTORHIA S.L.
    Gran Via de Les Corts Catalanes 1176 bis, 7º 9ª08020 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te