Facultad de Ciencias Humanas y Sociales - Universidad Pontificia Comillas

Facultad de Ciencias Humanas y Sociales - Universidad Pontificia Comillas

Campus, seus i serveis
Des de la seva fundació, fa ja més de cent anys, la Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universitat Pontifícia Comillas ha tingut la decidida vocació de promoure l'humanisme i la pluralitat. La nostra Facultat es defineix per voluntat de formar persones capaces de portar el pensament i les idees a les més altes cotes, i donar-los les habilitats necessàries per a ser útils i millorar la vida del món complex en què vivim.

Els nostres títols són referència senyera en el panorama acadèmic espanyol. A la Facultat de Ciències Humanes i Socials podràs estudiar graus en què el nostre prestigi està contrastat: Filosofia, Educació Infantil i Educació Primària, Psicologia, Criminologia, Treball Social, Traducció i Interpretació i Relacions Internacionals. La nostra Facultat ha estat pionera en la introducció de molts d'aquests títols en el nostre país; i diversos d'ells s'ofereixen com Dobles Graus en diferents combinacions acadèmiques.

Els nostres estudiants es defineixen tant per un elevadíssim rendiment acadèmic com per formés de manera integral com a persones. Això s'aconsegueix gràcies a un contrastat procés de selecció, la docència en grups reduïts, basats en l'atenció propera a l'alumne, i una cura i constant acompanyament tutorial.

La Facultat de Ciències Humanes i Socials s'ubica a la seu de Cantoblanco de la Universitat. Els nostres alumnes desenvolupen el seu dia a dia en un modern campus amb àmplies zones verdes i instal·lacions esportives a 20 minuts del centre de Madrid. Cantoblanco té una avançada biblioteca, aules multimèdia, una sala de videoconferències d'última generació, llocs de pràctiques en interpretació, laboratori d'idiomes i un estudi de gravació; a més de serveis com a llibreria i reprografia, cafeteria i restauració.
    Facultad de Ciencias Humanas y Sociales - Universidad Pontificia Comillas
  • Facultad de Ciencias Humanas y Sociales - Universidad Pontificia Comillas
    (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te