Cursos des de
1.716€ - 11.520€

Titulacions

6
4 Oficials 67%
2 Propies 33%

Metodologies

1
6 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna (URL)

Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna (URL)

Sol·licita més informació
Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna (URL)
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
La Fundació Blanquerna ofereix un estil propi consolidat a través dels següents eixos: la dimensió professional, la dimensió personal de la formació i la seva projecció internacional. L'estructura, organització i dinàmica de cada centre s'inspira en una educació humanista i personalitzada amb voluntat d'oferir un servei social i cultural arrelat al país i obert a un món en constant evolució.

En aquest centre es fomenten les classes teoricopràctiques en grups reduïts, on els estudiants aprenen de professionals en actiu les habilitats de la professió: els cursos teòrics, que ofereixen una base humanística; els seminaris, on es realitza treball en grup amb el seguiment d'un tutor personal; els estudis a l'estranger i, finalment, les pràctiques en centres sanitaris (públics i privats) i en empreses del sector de la nutrició on s'adquireix el contacte amb el món professional. La Facultat té convenis i acords amb més de 500 empreses i institucions on els estudiants realitzen pràctiques professionals obligatòries.
    Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna (URL)
  • Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna
    Padilla, 326-33208025 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te