Serveis

Becas
Biblioteca
Bolsa de empleo
Campus
Campus virtual
Laboratorio
Prácticas en empresas
Programas de intercambio en el extranjero
Servicio de deportes o actividad física
Servicios de comedor/restauración
Servicios de orientación

Descripció del centre

La Fundació Blanquerna ofereix un estil propi consolidat a través dels següents eixos: la dimensió professional, la dimensió personal de la formació i la seva projecció internacional. L'estructura, organització i dinàmica de cada centre s'inspira en una educació humanista i personalitzada amb voluntat d'oferir un servei social i cultural arrelat al país i obert a un món en constant evolució. 

La Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna-URL afavoreix el tracte personal entre professorat i alumnat, en un clima de diàleg i participació, per tal de fomentar la capacitat creadora i estimular l'esperit crític. Tot això en el marc d'un ensenyament-aprenentatge personalitzat que garanteix una bona orientació així com l'èxit acadèmic i vocacional. Els estudiants reben la formació pròpia de les seves especialitats, així com ensenyaments de caràcter interdisciplinari, a partir de sis grans formes de treball: el treball individualitzat, els seminaris en grups molt reduïts, el treball en grups-aula, les pràctiques des de l'inici dels estudis, la projecció internacional de la formació i l'aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació. 

Campus i seus

Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna
Císter, 24 - 34 08022 Barcelona

Notícies

Anna Ramis Assens,
Professora associada del Grau d'Educació Infantil a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i l'Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Emplena aquest formulari per a més informació

Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna (URL)

Sol·licita informació gratuïta

X

Enviant aquest formulari acceptes rebre informació periòdica d'Educaweb i del centre relacionada amb aquests cursos