Descripció del centre

La Fundació Privada Javier Berché es crea per gestionar el talent de les persones capitalitzant l'experiència adquirida amb els estudiants amb altes capacitats. Ofereix solucions educatives per potenciar les capacitats d'aprenentatge i gestionar el talent de la joventut fins a arribar a l'excel · lència professional i personal.

Presentació

La Fundació Privada Javier Berché ha estat creada per un grup de professionals formats en diferents disciplines, sensibilitzats per l'actual situació de l'educació al nostre país, comptant amb la col · laboració d'exalumnes i pares d'exalumnes del Dr. Javier Berché.

El punt d'inici és la identificació i l'atenció personal i educativa dels alumnes amb altes habilitats intel · lectuals, excepcional creativitat, talents específics i amb dificultats d'aprenentatge que tenen un gran potencial, però que actualment poden formar part del grup identificat del fracàs escolar. D'aquesta manera, es pretén incidir en la seva orientació i futura aportació a la nostra societat. L'experiència amb la gestió del talent dels nens ens permet posar en marxa una consultoria de serveis educatius destinada a convertir-se en la primera institució a nivell nacional d'assessorament educatiu integral per a tota la comunitat educativa.

La Fundació Privada Javier Berché proporciona solucions educatives a fi que els nostres alumnes puguin desenvolupar tot el seu potencial i assolir l'excel · lència educativa, professional i personal. Per això treballem estretament amb col · laboració amb el Center For Talented Youth (CTY) de la Universitat John Hopkins (Baltimore, EUA), centre de referència mundial en la detecció de persones amb altes capacitats educatives.

La Fundació Privada Javier Berché es distingeix per la visió global de la gestió del talent. Ofereix programes d'ajuda per a la detecció precoç i orientació acadèmica dels nens alhora que assessora empreses i institucions en relació a la capitalització del talent.

Campus i seus

Fundació Privada Javier Berché
Vía Augusta 143, 4º 08021 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X