Descripció del centre

En la Fundació Laboral de la Construcció treballa des de 1992 per a facilitar a empreses i treballadors els recursos que facin possible un sector més professional, segur, capacitat i amb futur. Un sector que avui treballa més unit i connectat entre si que mai, amb la societat i amb la resta de sectors, per a afrontar el repte dels nous temps.
Aquest és la fi pel qual es van unir la Confederació Nacional de la Construcció (CNC) , CCOO de Construcció i Serveis i Federació d'Indústria, Construcció i Agro(UGT-FICA), formant aquesta entitat paritària sense ànim de lucre.
Com a resultat d'anys de dedicació i esforç, i gràcies al suport de molts professionals, la Fundació és ja una entitat de referència en el sector i un aliat clau per a treballar per i per al futur d'empreses i professionals.

Característiques

Què ofereix aquest centre
Les desenes de milers de treballadors de la construcció que cada any passen per les aules de la Fundació Laboral són la millor prova del seu esforç, que demostren cada dia a través dels nostres 45 centres de formació, una oferta composta per més de 400 accions formatives, la col·laboració de més de 1.500 professors en tota Espanya, i l'elaboració de més de 100 manuals propis sobre diferents matèries del sector.

Campus i seus

Fundación Laboral de la Construcción
Avinguda de la Comunitat Europea, 32 08917 Badalona (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X