FUNDESOC

FUNDESOC

Sol·licita més informació
FUNDESOC
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
FUNDESOC és una Fundació Privada sense ànim de lucre, constituïda l'any 1995, es regeix per un Patronat i esta acollida al Protectorat de Fundacions de la Generalitat de Catalunya des del 1996.

FUNDESOC promou, gestiona, organitza i executa diferents Plans Formatius, d'àmbit estatal i autonòmic, que provenen de la Fundació Tripartita per a la Formació en l'Ocupació (FTFE), del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, i del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Té com a objectiu prioritari la Formació de treballadors / es dels sectors d'activitat Construcció, Metall i Afins (fusta / suro, ciment / ferralla, ceràmica / teules), i està vinculada a la Federació de MCA-UGT de Catalunya, en matèria de formació per a la impartició d'activitats formatives, al servei dels treballadors / es en actiu i en situació d'atur demandants d'ocupació.

Per a la resta de sectors, FUNDESOC gestiona plans de Formació com Entitat Organitzadora a través del sistema de bonificacions de la Fundació Tripartita. Efectivament, Fundesoc Programa, Dissenya i Implementa a mida la formació d'acord a les necessitats de les empreses.
    FUNDESOC
  • FUNDESOC
    Carrer aprestadora, 15808902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te