Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Descripció del centre

Des GTF s'aposta per la Formació, un element clau per a la competitivitat empresarial de les organitzacions. A més de ser un requisit de les autoritats sanitàries per a l'atorgament i llicències d'activitat sanitàries, i per al compliment de les Normes de Correcta Fabricació. La incorporació de nous processos, de nous sistemes, noves tecnologies, i de novetats legislatives, exigeixen un important i continu esforç de formació, per a la correcta adaptació del personal.

Característiques

Què ofereix aquest centre
Els principals àmbits d'actuació de GTF són la Cosmètica, els Productes Sanitaris, els biocides, els Complements alimentaris i la Sol·licitud d'Codis de Parafarmàcia. No obstant això, també s'ofereixen altres serveis, més enfocats a la validació d'instal·lacions sanitàries o a tasques d'auditoria i informes de seguretat per a empreses del sector. I finalment, es tutelen cursos de formació.
Principalment es realitza formació en Normes de Correcta Fabricació, legislació aplicable a l'empresa, Implantació de normes o processos, ISO, etc. Impartim també conferències en Universitats, institucions oficials i privades d'Espanya i Europa sobre temes Legals relacionats en Cosmètica i Sanitat.
Des del Gabinet Tècnic Farmacèutic s'assessora i realitza la formació que més s'adapta a les necessitats Tècnic - Sanitàries, com pot ser:
• Assessorament d'empreses en matèria de formació, en compliment de BPPC, normatives ISO 13/485 i ISO 22716
• Impartició de cursos In company segons les necessitats detectades, en les diferents modalitats: presencial o multimèdia.
• Formació individualitzada a personal tècnic i no tècnic de l'empresa.

Cursos més populars

Campus i seus

Gabinete Técnico Farmacéutico (Barcelona)
C/ Comte de Salvatierra, 10, 4º 1ª 08006 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

X