ICARTH Institució Cultural d'Arts i Humanitats

ICARTH Institució Cultural d'Arts i Humanitats

Sol·licita més informació
ICARTH Institució Cultural d'Arts i Humanitats
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Icarth neix després de 40 anys d'experiència pedagògica en el món educatiu i, principalment, amb un alumnat amb dificultats d'aprenentatge.
 
Amb el temps, a la Fundació Pedagògica EL BROT anem gestant la idea d'una formació post-obligatòria de caire artístic, aprofitant les grans qualitats que es perden de les persones amb aptituds creatives i capacitats imaginatives en diferents àmbits. Aquestes persones, sovint no troben una oferta educativa en estudis post-obligatoris que permeti desenvolupar les seves aptituds i és per això que neix ICARTH.
 
Pretenem donar qualitat i rellevància a una formació professional de caràcter artístic que no existeix en la comarca del Baix Llobregat ni en el seu entorn. El nostre objectiu és cobrir una veritable necessitat social i artística, donades les característiques específiques de la mateixa institució, en quan a metodologia i dinàmica en sí.
 
L'equip d'ICARTH compta amb coneixement i experiència en les arts i humanitats, i amb professionals altament qualificats en el sector. A més, a nivell pedagògic, recull anys de trajectòria en un ensenyament global i experimental que permet combinar el que s'ensenya amb una forma diferent d'aprendre, fet que capacita als alumnes pel món professional de manera integral. 
    ICARTH Institució Cultural d'Arts i Humanitats
  • ICARTH - Institució Cultural d'Arts i Humanitats -
    C/ Orfeó Català, 6 - 10 08970 Sant Joan Despí (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te