Cursos per modalitats

Descripció del centre

IE University és per als alumnes que pensen que l'aprenentatge és una manera de vida i que creuen en el paper transformador de l'educació superior. Marcada per la seva perspectiva internacional, la seva educació humanista i el seu esperit pioner, el compromís de l'IE University versa sobre la formació de professionals i experts amb vocació internacional, capaços d'influir en la societat de forma positiva.

L'exclusiu entorn d'aprenentatge en IE University es basa en quatre pilars claus: la personalització, el rigor acadèmic, la integració de diferents camps de coneixement, tant teòrics com pràctics, i l'esperit emprenedor.

IE University adopta una visió pràctica de l'educació i centrada en l'alumne. Una peça fonamental de l'experiència educativa en IE University és el Advisor. Els Advisors creen una trajectòria d'estudi personalitzada per als alumnes i els orienten durant els seus anys a la universitat perquè arribin a assolir els seus objectius acadèmiques i professionals.

IE University destaca com una de les institucions d'educació superior de referència a Europa per la seva excel · lència en la innovació i en les tecnologies d'aprenentatge. Així mateix, els seus estudis de grau estan reconeguts en els seus camps per les associacions més prestigioses.
 
La nostra visió pràctica de l'aprenentatge comença a l'aula i continua en diferents parts del món, per així assegurar la millor preparació dels nostres alumnes per tal que esdevinguin professionals internacionals.
 
Si busques una formació exemplar i estimulant que doni forma a la teva personalitat present i futura, IE University t'ajudarà a ampliar horitzons, a connectar amb el món ja guiar-te pel camí adequat per assolir els teus objectius.

Cursos més populars

Campus i seus

Facultad de Ciencias Humanas, Sociales y de Comunicación (Campus Segovia)
Campus de Santa Cruz la Real: Cardenal Zúñiga, 12 40003 Segovia

Altres centres que et poden interessar

IE University (IE)
X