Serveis

Laboratorio
Prácticas en empresas

Descripció del centre

IMPLIKA és un centre d'estudis i una acadèmia d'oposicions, amb professionals amb més de 10 anys d'experiència. El nostre fi és fer que els nostres alumnes es desenvolupin professionalment i assoleixin els seus objectius, fent ús d'un sistema de formació orientat a oferir un servei de màxima qualitat amb un alt nivell de satisfacció contrastat i demostrable. Per a això ens adaptem a cada alumne / a pel que fa a ritme, horaris i capacitat econòmica.

En els nostres centres de formació comptem amb materials didàctics ajustats a cada matèria o àrea. Per a això es posa a disposició de l'alumne un departament central d'elaboració de continguts per estar al dia de proves i exàmens actualitzats amb la màxima qualitat possible. Es fa un seguiment exhaustiu del que s'encarrega el grup de docents per garantir la qualitat del material. A més, els professors tenen dilatada experiència i estan bolcats en els objectius dels alumnes.

Accedir a l'Administració Pública i poder treballar en una ocupació de qualitat és una possibilitat real. L'administració convoca nombroses places anualment. Només depèn de tu que vulguis cobrir un d'aquests llocs. Aquí tens la clau. A IMPLIKA farem que aquest somni sigui real. No sense el teu esforç, però ben recompensat, et portarem de la mà fins que puguis fer girar aquesta clau i així aconsegueixis un lloc en l'Administració Pública. Però el nostre objectiu no acaba aquí, t'oferim també una altra gran varietat de sortides professionals, podent escollir entre el gran ventall de cursos que posem a la teva disposició.

Pràctiques garantides en empreses del sector.

Campus i seus

Implika Barcelona
Gran Via de Les Corts Catalanes, Nº 583 08011 Barcelona
X