Cursos des de
consultar preu

INESDI Instituto de Innovación Digital de las Profesiones (Barcelona)

Sol·licita més informació
INESDI Instituto de Innovación Digital de las Profesiones (Barcelona)
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Som la primera escola empresarial especialitzada en la innovació digital de les professions i dirigida als joves i empleats que vulguin desenvolupar-se en aquest àmbit de l'economia digital.

L'Institut d'Innovació Digital per a les Professions és una iniciativa que parteix d'un grup de professionals del món empresarial i acadèmic experts en economia digital.

L'Equip Humà que formem INESDI tenim un objectiu comú: el desenvolupament professional i personal dels nostres alumnes. Aportant una oferta única, adequada a la nova era de la societat digital, contribuïm al progrés dels alumnes, obrint-los les portes a un futur amb noves i enriquidores perspectives.

Apostem per la formació, ja que sabem que és la millor via per a assumir més responsabilitats, millorar l'acompliment i aconseguir el reconeixement al nostre treball. La qualificació en competències és un factor clau d'èxit en els nostres dies. En INESDI ho sabem i, per això, oferim una oferta acadèmica basada no només en l'adquisició dels coneixements, sinó també en el desenvolupament de les habilitats, la potenciació del talent i el fonament en els valors.

Sabem que les organitzacions han entrat en la lògica 2.0. L'èxit està en aquelles que fan ús de la comunicació oberta, del social media ... aquelles que innoven i triomfen apostant pel canvi. Les que confien en els seus membres més creatius, estimulant les iniciatives pròpies.

Oferim uns programes adequats a aquesta realitat. Orientats a tots aquells que volen transformar la seva manera de treballar, destacant i enriquint el seu rol en les empreses. Programes que milloren la seva competitivitat en el món laboral, convertint-los en els candidats més desitjats, tant si busquen una nova oportunitat professional, com si el repte és afrontar la recerca de la primera feina.

Comptem amb un excel·lent equip de Professionals i Directors d'Àrea amb reconegudes trajectòries professionals, que aporten tot el seu coneixement i experiència. Per optimitzar l'eficàcia didàctica, tots ells són, a més, professionals en actiu de diferents sectors i àmbits d'activitat, el que enriqueix la seva aportació en viure el pols empresarial en primera línia. Volem que tu decideixis sobre el teu futur professional, triant un programa formatiu que, sens dubte, t'obrirà les portes de l'èxit.

Et convidem a conèixer-nos i a compartir amb nosaltres l'inici de la teva nova etapa professional.
INESDI Instituto de Innovación Digital de las Profesiones (Barcelona)
  • INESDI Instituto de
    Rambla de Catalunya, 3308007 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te