Cursos des de
consultar preu
Institut Català de Tecnologia

Institut Català de Tecnologia

Sol·licita més informació
Institut Català de Tecnologia
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Institut Català de Tecnologia (ICT) és una institució privada sense finalitat de lucre que va néixer ja fa gairebé vint anys quan les juntes del Col·legi i de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya van decidir impulsar la creació d'una fundació que oferís, en un primer moment, serveis d'informació i formació propis d'enginyers a totes les empreses i professionals.

Al llarg d'aquests anys, l'ICT s'ha anat consolidant com a centre tecnològic que ofereix tot un ventall d'estratègies a les empreses, als professionals i a les administracions locals que, en un moment determinat, necessiten incrementar la seva competitivitat per tal de posicionar-se al capdavant de les indústries del seu àmbit i, conseqüentment, esdevenir punt de referència per a la societat. Estratègies que incrementen la capacitat tecnològica i d'innovació mitjançant la prestació de serveis d'assessorament, d'informació i de formació. En aquesta línia, l'ICT destaca per la possibilitat d'oferir aquests serveis a mida de cada organització en funció de les seves característiques i necessitats.

Tot això s'aconsegueix amb una filosofia de treball que es basa en la contínua millora interna: des de l'esperit lluitador dels professionals que hi treballen per buscar dia rere dia les innovacions tecnològiques i la capacitat de resposta més adequada a la necessitat de nous serveis o àmbits temàtics d'actualitat, fins a l'aplicació d'aquestes tecnologies en el si de l'organització. És a dir que la cultura organitzativa de l'ICT integra elements individuals i corporatius mitjançant l'aplicació del model de gestió de la qualitat: el model d'excel·lència EFQM (European Foundation for Quality Management). L'esforç continu que com a entitat corporativa ha anat fent el Col·legi/Associació d'Enginyers Industrials i l'ICT per assolir aquest objectiu i orientar-lo cap a la pràctica, ha donat el seu fruit en guanyar el Premi a la Qualitat 2003 que organitza el CIDEM a través de la Generalitat de Catalunya.

A més, el reconeixement de l'ICT com a centre excel·lent i de prestigi ve avalat pel miler d'empreses que a dia d'avui han sol·licitat els nostres serveis i pels més de 80.000 professionals formats a les nostres instal·lacions.
    Institut Català de Tecnologia
  • Institut Català de Tecnologia
    Plaça Ramón Berenguer, 1, pral08018 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te