Cursos des de
consultar preu

Institut Català de Tecnologia

Sol·licita més informació
Institut Català de Tecnologia
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Institut Català de Tecnologia (ICT) és una institució privada sense finalitat de lucre que va néixer ja fa gairebé vint anys quan les juntes del Col·legi i de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya van decidir impulsar la creació d'una fundació que oferís, en un primer moment, serveis d'informació i formació propis d'enginyers a totes les empreses i professionals.

Al llarg d'aquests anys, l'ICT s'ha anat consolidant com a centre tecnològic que ofereix tot un ventall d'estratègies a les empreses, als professionals i a les administracions locals que, en un moment determinat, necessiten incrementar la seva competitivitat per tal de posicionar-se al capdavant de les indústries del seu àmbit i, conseqüentment, esdevenir punt de referència per a la societat. Estratègies que incrementen la capacitat tecnològica i d'innovació mitjançant la prestació de serveis d'assessorament, d'informació i de formació. En aquesta línia, l'ICT destaca per la possibilitat d'oferir aquests serveis a mida de cada organització en funció de les seves característiques i necessitats.

Tot això s'aconsegueix amb una filosofia de treball que es basa en la contínua millora interna: des de l'esperit lluitador dels professionals que hi treballen per buscar dia rere dia les innovacions tecnològiques i la capacitat de resposta més adequada a la necessitat de nous serveis o àmbits temàtics d'actualitat, fins a l'aplicació d'aquestes tecnologies en el si de l'organització. És a dir que la cultura organitzativa de l'ICT integra elements individuals i corporatius mitjançant l'aplicació del model de gestió de la qualitat: el model d'excel·lència EFQM (European Foundation for Quality Management). L'esforç continu que com a entitat corporativa ha anat fent el Col·legi/Associació d'Enginyers Industrials i l'ICT per assolir aquest objectiu i orientar-lo cap a la pràctica, ha donat el seu fruit en guanyar el Premi a la Qualitat 2003 que organitza el CIDEM a través de la Generalitat de Catalunya.

A més, el reconeixement de l'ICT com a centre excel·lent i de prestigi ve avalat pel miler d'empreses que a dia d'avui han sol·licitat els nostres serveis i pels més de 80.000 professionals formats a les nostres instal·lacions.
Institut Català de Tecnologia
  • Barcelona
    Plaça Ramón Berenguer, 1, pral08018 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te