Serveis

Campus virtual

Descripció del centre

A Institut Central Formació assoliràs els teus objectius utilitzant la metodologia més avançada i tècniques educatives adaptades a les necessitats de cada alumne. El centre forma a professionals per a un futur d'èxit.
Obtenir una titulació de grau mitjà o superior que et permeti accedir a un mercat laboral cada vegada més exigent, requereix afany de superació.
Amb una aplicació adequada i el suport del centre, veuràs que progresses eficaçment, i això et permetrà afianzarte, et dotarà d'una seguretat que, en el futur, et distingirà com un excel·lent professional. A Institut Central Formació, entenen així els teus objectius.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Flexibles: Flexibilitzar l'ensenyament és clau per proporcionar a l'alumne la possibilitat de compatibilitzar-la amb la feina. La tàctica consisteix a optimitzar el temps d'estudi per treure-li el major rendiment possible.
Experiència
L'equip docent no només incideix en els aspectes tècnics de la preparació, són conscients que l'objectiu últim de qualsevol persona que es forma és la necessitat de millorar professionalment, d'obrir-se a nous camps o d'orientar habilitats pròpies. Sigui quin sigui el teu cas, el compromís estarà vinculat a la consecució dels teus objectius.
Què ofereix aquest centre
La metodologia s'ajusta a les exigències del programa educatiu vigent. El desenvolupament dels continguts dels diferents cicles tenen en compte les caracteríaticas de cada alumne, gràcies a la qual, podràs obtenir una titulació oficial en pocs mesos.

Campus i seus

Acceso Europa
Gran Via Carles III 61 1º 2ª 08028 Barcelona
X