El centre en xifres

  • Nombre d'estudiants
    13.155
  • Nombre de seus
    2
  • Nombre de cursos
    28
Sol·licita informació
INF Institut Numància Formació

INF Institut Numància Formació

Sol·licita informació
  • Nombre d'estudiants
    13.155
  • Nombre de seus
    2
  • Nombre de cursos
    28

INF Institut Numància Formació

INF Institut Numància Formació
C/ Numància, 22 08205 Barcelona
INF Institut Numància Formació (Sabadell)
C/ Jardí, 6 08029 Sabadell (Barcelona)

Descripció del centre

L'excel · lència acadèmica al teu servei.

INF Institut Numància Formació és una institució acadèmica amb una gran trajectòria professional que com a missió la formació de persones per tal d'aconseguir un alt nivell de competència professional i personal.

Creiem fermament en el nostre objectiu: l'excel · lència acadèmica. Per aconseguir-ho, el principal patrimoni de INF són els nostres professionals altament qualificats per a la funció que exerceixen, amb un compromís ferm de rigor intel · lectual i servei públic. Això unit a projectes i iniciatives al servei d'una formació excel · lent, ens ha convertit en centre de referència de qualitat en el nostre sector.

En INF disposem d'una àmplia oferta formativa que ens permet acostar-nos a les teves necessitats ja sigui per aconseguir una plaça en l'administració pública o per formar-te professionalment en els sectors de la sanitat, serveis a la comunitat, tècnics i immobiliaris o per accedir als cicles formatius i la universitat.

La nostra llarga experiència ens ha permès conèixer i dissenyar la formació que necessites ja sigui presencial, semipresencial oa distància de manera que puguis combinar-la amb el teu treball o amb els teus estudis.

En INF treballem contínua i activament en la recerca de noves solucions als reptes de les persones i el coneixement per optimitzar la gestió del teu temps i els teus resultats. Si t'exigeixes a tu mateix, nosaltres ens exigim al màxim: tenim les eines, l'experiència i la professionalitat per aconseguir els nostres objectius comuns.

Cursos més populars

Serveis

Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’idiomes

Emplena aquest formulari i el centre t'informarà de manera gratuïta sobre:

X
Sol·licita informació