Descripció del centre

L'Institut de l'Economia Digital d'ESIC (ICEMD) és referència de la formació especialitzada en les disciplines més punteres del nou màrqueting: màrqueting relacional i gestió de la relació amb clients, màrqueting digital, comerç electrònic, noves formes de comunicació on i offline , i customer contact center.
L'Institut va néixer el 1995 com "Institut de Màrqueting Directe i Comerç Electrònic", amb ESIC i adigital com cofundadors. Va ser pioner en desenvolupar els primers programes de màrqueting digital i comerç electrònic del nostre país. És en ICEMD on es van forjar noves formes d'ensenyament d'aquestes àrees, com la formació de professionals a professionals mitjançant ensenyament pràctic, el llançament a gran escala de l'e-learning, o l'ús d'Aules Virtuals desenvolupades a mida.
Va tenir llavors i té ara com a objectiu formar els actuals i futurs professionals del màrqueting al desenvolupament de les estratègies adequades per triomfar en un ecosistema cada vegada més digital, interactiu i multi-canal. ICEMD seguirà obrint nous camins a través de la creació de programes innovadors en competències de l'Economia Digital amb una metodologia pròpia d'avantguarda. També impulsarà la competitivitat de les empreses espanyoles i el desenvolupament professional dels seus directius, per ajudar-los a afrontar amb èxit els reptes de l'entorn de l'Economia Digital.

Campus i seus

Instituto de Comercio Electrónico y Marketing Directo -ICEMD- Barcelona
C/Marià Cubí, 124 08021 Barcelona
Instituto de Comercio Electrónico y Marketing Directo -ICEMD- Madrid-Poz
Avda. Valdenigrales, s/n 28223 Pozuelo de Alarcón (Madrid)

Altres centres que et poden interessar

X