Cursos des de
consultar preu

Titulacions

8
0 Oficials 0%
8 Propies 100%

Metodologies

1
8 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Instituto Empresarial para la Formación Continua INEFCO

Instituto Empresarial para la Formación Continua INEFCO

Sol·licita més informació
Instituto Empresarial para la Formación Continua INEFCO
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Instituto Empresarial para la Formación Continua, pertany al Grup Nova Àgora, amb una trajectòria empresarial de més de vint anys en el món de l'empresa.
El principal objectiu de l'Institut és contribuir a l'enfortiment del nostre teixit empresarial mitjançant la formació contínua de directius i professionals, buscant el màxim nivell d'adequació dels continguts a les necessitats de cada empresa i la més alta excel·lència en l'equip docent. Els nostres programes formatius estan pensats des de i per a les empreses i són impartits per formadors professionals de primer nivell en cadascuna de les especialitats.
La formació continuada de directius, professionals i treballadors és avui una exigència per a qualsevol empresa a l'hora de donar resposta a les necessitats d'un món en canviant evolució. Aportar valor als professionals és la inversió més rendible que pot fer una empresa, especialment si aquesta formació està plenament adaptada a les seves necessitats i característiques. L'Institut Empresarial per a la Formació Contínua pot adequar qualsevol dels seus programes formatius a les diferents casuístiques de cada empresa. La formació és presencial, amb suport de material didàctic, i pot realitzar-se en les instal·lacions de l'empresa o en aules externes i en horaris acordats en cada cas. Els participants que hagin completat satisfactòriament cada programa formatiu obtindran la corresponent certificació acreditada pel nostre Institut.
Tots els nostres cursos poden ser bonificats fins al 100% per la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació, bonificació que pot ser gestionada pel propi Institut.
    Instituto Empresarial para la Formación Continua INEFCO
  • Instituto Empresarial para la Formación Continua INEFCO
    Amadeu Vives, 2208750 Molins de Rei (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te