Serveis

Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

ISED, Institut Superior d'Estudis, és una institució acadèmica dedicada a la programació de cursos d'especialització professional i d'extensió universitària. Aborda diferents camps d'estudi, tots ells caracteritzats per ser àrees amb gran demanda laboral.


ISED delegacions ubicades a Barcelona, Madrid, Bilbao, València, Saragossa, Pamplona i Oviedo, centres que imparteixen formació presencial ia distància. A través de la innovadora Aula Virtual l'alumne pot assolir una excel · lent formació en línia: sense fronteres, sense horaris i amb tots els serveis a través d'Internet.

ISED manté relació amb diferents entitats i associacions de reconegut prestigi en els sectors professionals en què s'inscriuen els seus programes formatius. El reconeixement atorgat per aquestes associacions avala la qualitat dels nostres programes acadèmics, així com els objectius professionals de la nostra institució.

ISED pertany al Grup ISEP, una entitat reconeguda en l'àmbit de la formació que, a través dels seus diferents àrees, forma nous professionals, avalua i intervé en problemàtiques educativa i clíniques, aporten una societat del coneixement noves eines d'estudi publicat textos especialitzats , programa cursos d'especialització professional i extensió universitària en àmbits de gran demanda laboral i assessora eficientment a professionals de l'àrea immobiliària.

Campus i seus

Instituto Superior de Estudios ISED (Barcelona)
c/. Berlín, 9, bajos 08014 Barcelona
X