Les Roches Jin Jiang. Shanghai (Xina)

Les Roches Jin Jiang. Shanghai (Xina)

Sol·licita més informació
Les Roches Jin Jiang. Shanghai (Xina)
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Les Roches a Shanghai

L'Universitat Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College a Xangai (Xina), es dirigeix a la creixent demanda d'experts hotelers i executius d'hoteleria, tant a la Xina com a nivell internacional. Amb l'adquisició dels coneixements, les habilitats pràctiques i directives necessàries per a la gestió hotelera, els graduats tindran un avantatge competitiu amb nombroses opcions de carreres professionals.

Les Roches Jin Jiang va ser fundada com un campus de la insígnia de Les Roches Suïssa.
Les Roches compta amb més de 55 anys d'experiència preparant als estudiants a través d'una marca d'estil d'aprenentatge suís.

Les Roches Jin Jiang és una universitat per a estudiants internacionals i estudiants xinesos.
Els programes simparteixen íntegrament en anglès.

Els estudiants que busquin una carrera internacional que combini els estudis de gestió empresarial de  la indústria hotelera amb pràctiques remunerades i de suport a l'inserció profesional, poden sol·licitar l'admissió al programa de Grau o al programa de Postgrau.

Les Roches Jin Jiang també ofereix un curs de preparació d'Anglès que ajuda als estudiants abans d'entrar al programa de grau per conèixer i tenir els conceptes de la gestió hotelera internacional.

Hi ha opcions per  a transferir-se a Les Roches per finalitzar l'últim semestre de Grau o Postgrau .
Les escoles amb opció a transfer són: Les Roches a Bluche (Suïssa), Les Roches Marbella (Espanya)  i Blue Mountains International Hotel Management School a Leura/Sydney, Austràlia.
    Les Roches Jin Jiang. Shanghai (Xina)
  • Les Roches Jin Jiang. Xangai (Xina)
    Shanghai Normal University. Feng Xian Campus08006 Xangai (Xina) (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te