Cursos des de
consultar preu

Titulacions

4
0 Oficials 0%
4 Propies 100%

Metodologies

1
4 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Les Roches. Universitat Suïssa d'Alta Direcció Hotelera - Marbella

Les Roches. Universitat Suïssa d'Alta Direcció Hotelera - Marbella

Sol·licita més informació
Les Roches. Universitat Suïssa d'Alta Direcció Hotelera - Marbella
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Benvingut a Les Roches!

La indústria de l'Alta Direcció Hotelera és la més gran generadora de feina del món, oferint una àmplia varietat d'oportunitats de treball, incloent hotels, restaurants, turisme i molts més sectors de la indústria de serveis.
S'espera que aquesta indústria vagi evolucionant i així, ofereixi una gamma més àmplia de llocs de treball.

Les Roches està qualificada per gerents i directors de recursos humans de cadenes hoteleres internacionals com la número 1 a Espanya i número 2 a nivell mundial entre totes les escoles de direcció hotelera (TNS, 2010).

COMBINANT ENSENYAMENT ACADÈMIC I PRÀCTIC
Des de 1995, Les Roches Marbella s'ha compromès a educar més enllà del currículum, oferint un ambient d'aprenentatge que permeti desenvolupar la creativitat, ètica de treball, lideratge i altres habilitats que són essencials per assegurar l'èxit tant en la vida professional com en la personal.

La combinació d'experiència acadèmica juntament amb l'innovador ús d'aprenentatge pràctic, aconsegueix una experiència educativa única que modela i expandeix la ment i l'actitud dels estudiants. També els prepara per afrontar situacions professionals complexes amb rigor i innovació.


PROGRAMES ACADÈMICS

Les Roches ofereix nombrosos programes per a les necessitats dels estudiants:

Hotel Management Diploma
Diploma d'Administració Hotelera (3 anys)

Aquest programa prepara els estudiants per al Grau. Combina tant classes teòriques com pràctiques, i també inclou pràctiques professionals en la indústria. L'objectiu és proporcionar als estudiants les habilitats, coneixements i actituds operacionals i supervisores apropiades.


Bachelor of Business Administration in International Hotel Management.
Bachelor of Science in International Hospitality Management (títol oficial)
Grau en Administració i Direcció Hotelera Internacional (3'5 anys - 4 anys)

Aquest programa prepara els estudiants a accedir a la indústria hotelera amb confiança i, desenvolupa especialment, teories i capacitats bàsiques d'administració utilitzant una gamma de processos d'ensenyament i aprenentatge. Un cop finalitzat l'Hotel Management Diploma, els estudiants podran escollir entre les 7 opcions d'especialització que els sembli més apropiades per als seus objectius i àrea d'interès.
Especialitzacions: Gestió d’Esdeveniments; Gestió de Resorts; Innovació Empresarial; Màrqueting; Finances; Disseny Hoteler i Project Management; Direcció d’indústries culinàries.


Postgraduate Diploma in International Hospitality Management (1 any)
Postgrau en Direcció Hotelera Internacional

Aquest programa de postgrau està orientat a estudiants que volen canviar de carrera i ja tenen una diplomatura o llicenciatura en una altra àrea.


Master of Business Administration in Hospitality with Finance or Marketing
Màster en Administració d'Empreses Hoteleres - Finances o Màrqueting (1 any) –Campus Suïssa

El programa d'MBA busca desenvolupar joves professionals per convertir-los en individus més efectius, de manera que siguin capaços de progressar a altes posicions de gerència.


INICI DE CLASSES
Convocatòries al gener, i a l'agost de cada any.


ACREDITACIÓ - RECONEIXEMENT
Les Roches està acreditada a nivell universitari per la "New England Association of Schools and Colleges" dels EUA mitjançant Commission on Institutes of Higher Education.

Les Roches ofereix dos programes de grau oficials i un màster d'acord amb els estàndard de Bolonya.


PRÀCTIQUES I OPORTUNITATS DE TREBALL
Les pràctiques són una part important en el currículum, en la qual els estudiants tindran l'oportunitat de desenvolupar les seves habilitats professionals mitjançant pràctiques interessants, desafiadores i remunerades a Europa, Àsia i les Amèriques.

Tenim empreses i cadenes hoteleres internacionals venint cada semestre per tal de reclutar als estudiants i futurs graduats, oferint magnífiques oportunitats de treball internacional.
Algunes d'aquestes empreses són: Hilton, Intercontinental, Hyatt, Starwood, Marriot, Rezidor, Ritz Carlton, Mandarin Oriental, Kempinski, Hyatt, Louis Vuitton, MGM, Bvlgari i moltes més companyies importants.


VIDA ESTUDIANTIL
El campus està situat a Marbella a uns minuts del famós resort de Puerto Banús. Els alumnes internacionals de més de 50 nacionalitats, viuen en còmodes habitacions dobles o triples situades al mateix campus.

Els alumnes són socis del centre esportiu Manolo Santana Racquet’s Club, on poden practicar la natació, tennis, pàdel, fer ús de la sala cardiovascular i de les instal•lacions del centre.

La situació privilegiada permet als estudiants descobrir Andalusia durant els caps de setmana i també moltes altres destinacions interessants.OPORTUNITAT DE TRANSFERÈNCIA INTERNACIONAL A ALTRES CAMPUS
Un dels grans avantatges d'estudiar a Les Roches és la possibilitat de transferir a una de les seves institucions afiliades.

Tenim una escola germana a Suïssa, que ofereix un currículum idèntic al de les Roches Marbella.
També tenim campus a Xina (Shanghai) i a Austràlia (Leura i Sydney)


Tipus de centre
Universitats
Facultats i escoles universitàries
Centres de formació de màsters
Centres de formació de postgraus

Temes i especialitats que imparteix el centre
Hoteleria, turisme i restauració
Economia i administració d’empreses

Oferta formativa
Grau en Administració i Alta Direcció Hotelera (en anglès)
Master en Alta Direcció Hotelera (en anglès)
MBA in Hospitality (Finance or Marketing)

    Les Roches. Universitat Suïssa d'Alta Direcció Hotelera - Marbella
  • Les Roches. Universitat Suïssa d'Alta Direcció Hotelera - Marbella
    Ctra. Istán, Km, 1. Urb. Las Lomas de Rio Verde29600 Marbella (Màlaga)
Altres centres que poden interesar-te