New Knowledge

New Knowledge

Sol·licita més informació
New Knowledge
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
New knowledge és una empresa creada el 1998 a Caracas Veneçuela, que s'especialitza en preparació per a la proves d'accés a la universitat i amb el passar els anys, l'empresa va diversificar les seves àrees de formació fins arribar tres àrees de negoci importants, formació generalitzada en totes les àrees, consultoria de recursos humans i disseny gràfic.
L'any 2007 instal la seva primera seu a Espanya, amb l'objectiu de cobrir un sector una mica oblidat i amb poques garanties d'aprenentatge (proves d'accés a la universitat).
L'any 2008, la majoria dels alumnes matriculats en el centre van ingressar a la universitat i l'expectativa és que l'increment d'estudiants augmenti significativament en funció de la qualitat formativa que s'ofereix.

New knowledge és pionera en la formació basada en l'excel lència i com a mostra d'això, donem una garantia d'aprenentatge que consisteix en que l'alumne que obtingui una qualificació de 8 o més en els avaluacions i si no aconsegueix l'objectiu plantejat a l'inici de qualsevol nuestrs cursos, se li torna la inversió realitzada del curs a excepció de la inscripció-matrícula.
A més també tenim la beca d'excel ? lència que consisteix en si l'alumne obté una qualificació de 9 o més en els simulacres pot optar a demanar una beca que li cobriria un important percentatge del cost del curs.
    New Knowledge
  • New Knowledge
    Calle Hurtado nº 35 entresuelo segunda08022 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te