Cursos des de
6.700€ - 10.000€

Titulacions

5
0 Oficials 0%
5 Propies 100%

Metodologies

1
0 Presencials 0%
5 On-line 100%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
OTS Online Tourism School

OTS Online Tourism School

Sol·licita més informació
OTS Online Tourism School
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
OTS, Online Tourism School, pertany a Ostelea, Shcool of Tourism & Hospitality, prestigiosa escola Universitària Internacional de Turisme, de Planeta Formació i Universitats
OTS neix de la necessitat que presenta el sector empresarial de formar els professionals en actiu amb mancances en formació en alguns aspectes del hospitality i management turístic, o bé per actualitzar els coneixements ja adquirits.
El professional té el know How de l'experiència, però s'afronta a reptes en el seu dia a dia els quals no resol adequadament per falta de formació, o amb més dificultat.
OTS, imparteix formació contínua, formació desenvolupada per millorar les qualificacions, coneixements i competències dels professionals del sector.
Tanmateix, també es pot estendre a persones que es formen per buscar feina o qualsevol activitat d'aprenentatge realitzada per millorar coneixements, competències i aptituds de tot tipus.
La formació que imparteix OTS, millora la capacitat d'adaptació, la competitivitat, actualitza coneixements adquirits en el passat, i facilitar l'accés al mercat laboral a aturats, així com un upgrade laboral.
    OTS Online Tourism School
  • OTS Online Tourism School
    C/ Aragó, 2808015 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te