Serveis

Becas
Bolsa de empleo
Campus virtual
Prácticas en empresas
Programas de intercambio en el extranjero
Servicios de orientación

Descripció del centre

OTS, Online Tourism School, pertany a Ostelea, Shcool of Tourism & Hospitality, prestigiosa escola Universitària Internacional de Turisme, de Planeta Formació i Universitats
OTS neix de la necessitat que presenta el sector empresarial de formar els professionals en actiu amb mancances en formació en alguns aspectes del hospitality i management turístic, o bé per actualitzar els coneixements ja adquirits.
El professional té el know How de l'experiència, però s'afronta a reptes en el seu dia a dia els quals no resol adequadament per falta de formació, o amb més dificultat.
OTS, imparteix formació contínua, formació desenvolupada per millorar les qualificacions, coneixements i competències dels professionals del sector.
Tanmateix, també es pot estendre a persones que es formen per buscar feina o qualsevol activitat d'aprenentatge realitzada per millorar coneixements, competències i aptituds de tot tipus.
La formació que imparteix OTS, millora la capacitat d'adaptació, la competitivitat, actualitza coneixements adquirits en el passat, i facilitar l'accés al mercat laboral a aturats, així com un upgrade laboral.

Campus i seus

OTS Online Tourism School
C/ Aragó, 28 08015 Barcelona
X