Cursos des de
180€ - 1.750€
La Salle

La Salle

Sol·licita més informació
La Salle
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Un centre universitari pioner a Catalunya. La Salle Campus Barcelona és una institució catalana d'inspiració cristiana fundada pels Germans de les Escoles Cristianes.
 

La Salle presenta un nou model de centre universitari: una institució que ofereix un programa integral en Management, Enginyeria, Arquitectura i Emprenedoria, una formació pràctica en continguts i metodologies amb una avançada aplicació de la tecnologia a la innovació empresarial i una forta visió internacional.

Dotem als alumnes, els quals provenen de diferents cultures i religions, d'una profunda capacitat investigadora i dels fonaments necessaris per tractar amb les diferents tecnologies existents en la societat actual.
 
La missió de La Salle Campus Barcelona és oferir una formació de qualitat d'alt nivell en un marc global, amb el propòsit de dotar als alumnes amb el coneixement, habilitats i experiències necessàries per aconseguir ser altament efectius en el desenvolupament de les seves carreres professionals.
    La Salle
  • La Salle
    C/Sant Joan de La Salle 4208022 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te