Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Laboratori
Pràctiques a empreses
Servei d’esports o d’activitat física
Servei d’idiomes
Serveis d’orientació
Serveis de menjador / restauració

Descripció del centre

La Salle és una institució dedicada a l'educació amb més de 300 anys d'història i present arreu del món, a 82 països i als cinc continents. Comptem més de 1.000 escoles, centres educatius i projectes pedagògics, amb més de 70.000 educadors i col·laboradors, així com amb un milió d'alumnes i més de deu milions d'exalumnes.

A Catalunya, ens fem presents a través de 25 centres educatius repartits per tot el territori, 20.000 alumnes i 1.500 professors i professores que garanteixen un Projecte Educatiu sòlid i eficaç per donar resposta a les necessitats del món actual. Als nostres centres, els alumnes poden cursar totes les etapes educatives a La Salle: llar d'infants, Educació Infantil, Educació Primària, ESO, Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior i Estudis Universitaris. El nostre treball en xarxa i la nostra tradició pedagògica ens han permès desenvolupar diversos Programes centrats en l'aprenentatge i el creixement dels nostres alumnes, donant resposta a la nostra vocació de renovació i adaptació als nous temps.

La nostra missió és l'educació humana dels nens i els joves, especialment els més pobres. Les  seves preguntes i les seves necessitats fan néixer les respostes des de l'escola, des de les persones i en el si d'una comunitat educativa, també amb les famílies. La Missió Educativa és un repte compartit entre germans i seglars que encarem junts des de diverses realitats, però amb una identitat comuna, per tal de que el nostre projecte s'adapti a l'entorn, a la societat i a les persones que el formen.

La Salle Catalunya forma part del Districte La Salle Espanya i Portugal, amb més de cent centres a tot el territori, entre escoles, universitats i obres socioeducatives. Catalunya és un dels sis sectors que el formen, juntament amb Andalusia, Bilbao, Madrid, València-Palma i Valladolid.

A més, La Salle és membre fundador de la Universitat Ramon Llull. La Salle Campus Barcelona és un centre universitari que ofereix formació universitària especialitzada en Arquitectura, Enginyeria i Direcció d'Empreses amb més de tres segles d'experiència.

Campus i seus

La Salle Catalunya
Carrer Sant Joan de La Salle, 38 08022 Barcelona
X