SOM VIA

SOM VIA

Sol·licita més informació
SOM VIA
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
La Institució Cultural del CIC i el Grup SOM VIA tenen un acord de col·laboració signat per a oferir a partir del pròxim curs 2020-2021 estudis de grau mitjà d'atenció a les persones en situacions de dependència i estudis de grau superior en l'àmbit de la integració social. D'aquesta manera, sumen l'experiència docent de la ICCIC i el model específic de treball per la promoció de les persones del Grup SOM VIA.
Ofereix un nou espai en la seu del Grup del carrer Natzaret 119-129, per a capacitar als millors professionals. Les aules són espais físics d'última generació que afavoreixen l'aprenentatge pràctic i disposen de tots els materials didàctics necessaris com a pissarres electròniques, pantalles audiovisuals interactives, WIFI, entre altres, a fi de desenvolupar les activitats d'ensenyament que es derivin dels resultats d'aprenentatge de cadascun dels mòduls professionals de cada cicle formatiu.
    SOM VIA
  • Som Via
    Natzaret, 119-12908035 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te